Am să te aștept o viață întreagă. Tot ce vreau să-mi spui acum e că nici o clipă de așteptare nu va fi în zadar

Nu știu când ne vom întâlni. Nu știu când soarta ne va intersecta drumurile. Nu știu când îmi vei spune ,,te iubesc”. Știu doar că pe tine te vreau alături și alții mi-s străini. Știu că lumea ta e parte din lumea mea. Știu că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și pentru asta și pentru tot ce putem să trăim în doi sunt dispusă să te aștept. O zi, un an, o viață. Vreau doar să-mi promiți că până la urmă vom fi un tot întreg. Vreau să știu că nu e în zadar.

Unii pierd ani de zile pe oameni cărora nu le pasă de relație, de cine e alături, de ce va fi mâine. Alții profită de asta. Unii sunt deschiși să petreacă aventuri de-o noapte și aventurile astea să se repete la nesfârșit. Alții vor omul lor, jumătatea lor dragă și păstrează în inimă un sentiment sacru doar pentru celălalt. Fiecare alege ceea ce înțelege și ceea ce vrea. Fiecare simte așa cum crede că e mai bine. Iar la sfârșit are după cum crede.

Eu cred că e inutil să pierzi dragostea pe relații de suprafață. Cred că nu are rost să rămâi, dacă acel cineva te face să suferi. Cred că fiecare relație e bună în felul ei, ea îți oferă lecții de viață și experiențe de neuitat. Cred că e bine să înveți în fiecare zi și după fiecare eșec sau fericire să faci concluzii. Dar mai cred că dragostea adevărată trebuie să o trăiești doar alături de un om potrivit. Alături de cineva pe care îl poți aștepta mult timp, poate prea mult, dar care să merite așteptarea ta. Abia atunci vei trăi dragostea în deplinătatea ei. Abia atunci vei putea să prețuiești fiecare secundă de iubire. Până la urmă tu alegi. Eu mi-am făcut alegerea. Eu aștept și eu voi găsi.

Am să te aștept o viață întreagă. Tot ce vreau să-mi spui acum e că nici o clipă de așteptare nu va fi în zadar! – citat cu autor anonim. 

Foto: oncewed.com