fb

„Am o relație de 6 ani cu iubitul meu, dar pot să confirm că sunt cea mai nefericită femeie”

E unul din cazurile când dragostea nu e dragoste, deși vrea să fie. Și când unele decizii contează mai mult decât banala mască purtată ani de zile…

„Numele meu este A., am o relație de 6 ani cu iubitul meu, dar pot să confirm că sunt cea mai nefericită femeie. Acum un an din întâmplare a intrat pe Facebook  să vorbim un fost amic din copilarie.

Am vorbit mult și am ajuns să-i confirm că l-am plăcut, la fel a zis și el. Niciunul nu avusese curajul cu mult timp în urmă să ne spunem asta din teama să nu fim respinși.

Am ajuns să-mi fac un cont fals pentru el, să vorbim, să vedem ce mai facem. Dupa ceva timp ne-am întâlnit, a fost o revedere dupa mulți ani, foarte puternică.

Mi-am dorit mereu o relație cu el, ma gândeam la el, dar nu aveam curajul să-i spun. Am ajuns să fim împreună (avea și el prietena de mulți ani).

Am ajuns să-l iubesc, să mă iubească si el. M-am și culcat cu el. A ajuns să mă iubeasca, apoi s-a despărțit de prietena lui. M-a rugat să fim împreună și nu am acceptat. Am plecat de lângă el și acum sunt tot cu prietenul meu, chiar dacă nu sunt fericita, nu sunt împlinită.

Am rămas cu el pentru că e stabil financiar, de frică, din cauza părinților mei care sigur mă vor critica, din cauza rușinii față de mama lui care m-a ajutat enorm. Mă gândesc mereu ce va zice lumea.

Dar eu nu sunt fericită, nici în dormitor nu este totul ok. Dupa fiecare contact intim mă simt vinovată, mă gândesc la cel pe care îl iubesc și mă învinovățesc că nu sunt lângă el pentru că am preferat altceva. Merg la baie și plâng cu orele, mă supăr din orice, mă cert des cu prietenul meu, dar nu am puterea să plec de aici, de lângă el… nu pot!

Nu știu cum să fac, cum să-i spun… Actualul meu iubit își face planuri de viitor cu mine, eu îmi fac planuri cu celălalt. L-am dorit prea mult timp în viața mea și l-am avut într-un final… el m-a căutat mult acum șase ani dar nu i-am acordat atenție, credeam că nu mă place, că mă vede ca o prietenă și atât. Nu știu cum naiba s-a întamplat să înceapă să vorbească cu mine. Dar asta e. Acum sunt nefericită și nu știu ce mă așteaptă ziua de mâine.”