fb

Am iubit și eu cândva un bărbat cu 16 ani mai mare decât mine

Nu cred că e corect să criticați pe cei care iubesc. Fiecare om are dreptul să iubească pe cine vrea. Sentimentele sunt sentimente. Emoțiile sunt emoții. Nu se pot controla, iar inimii nu-i poți dicta nimic. Până la urmă dragostea nu are vârstă. Un bărbat de 40 de ani are tot dreptul să iubească o femeie de 20 de ani și viceversa. Mă refer aici la iubire sinceră, pură. La acea iubire care nu ține cont de lume, de bani, de avere. De iubirea care se vede în ochi, care nu ia sfârșit peste noapte sau după ce nu mai sunt bani, sau se îmbolnăvește grav unul din ei. De iubirea unde nu se profită de bunătate și nici nu se folosește de cinste, de adevăr.

Credeți-mă că nu în toate cuplurile unde este o mare diferență de vârstă există și un scop, sau că cineva din ei rămâne alături doar pentru câteva hârtii sau călătorii. Cunosc oameni care se iubesc cu adevărat, care luptă pentru fericirea lor. O cunoscută a refuzat la multe de dragul bărbatului ei iubit. Nu s-a lăsat influențată de tatăl ei, chiar dacă i-a promis că îi cumpără orice. L-a ales pe el, riscând să-și piardă familia. Ea iubea sincer. Și da, bărbatul ei nu era bancher sau oligarh. Era un om simplu, cu un job și cu un salariu decent. Ei se iubeau. Celelalte nu contau. Am iubit și eu cândva un bărbat cu 16 ani mai mare decât mine. Mulți îmi spuneau să-l las, dar eu iubeam. Am crezut în dragoste. Am crezut în noi. Chiar dacă ne-am despărțit, nu a fost din cauza cuiva. A fost decizia noastră.

Când iubești nu ții cont de părerile altora. Ești un luptător desăvârșit și îl vrei pe cel de lângă tine fericit, împlinit. Iubiți pe cine doriți voi, iubiți sincer. Nu contează vârsta. Contează ceea ce simți. Ceea ce trăiești cu cel de alături. Nu ascultați ce bârfește lumea, acesta e talentul ei. Voi procedați așa cum simțiți, nu cum vor alții. Luptați pentru iubire, nu cedați. Nu lăsați omul care vă adoră. Nu vă lăsați manipulați. Trăiți-vă viața și iubiți-vă. Restul veți înfrunta împreună, deoarece vă iubiți.

Cu drag, Mary!