Altă dragoste am avea dacă, atunci când te-ai gândi la mine, mi-ai scrie

E prea greu pentru noi să spunem ceea ce simţim. Credem că vom fi refuzaţi, că celălalt va interpreta greşit, că după asta vom pierde şi ultima şansă. Dar nici pe departe nu este aşa. La ce bun există dragoste şi există emoţii? De ce trăim sentimente faţă de cineva? Pentru a le împărtăşi. Oricare ar fi deznodământul. Există cazuri când trăieşti o dragoste imposibilă şi atunci trebuie să te gândeşti dacă în general merită să te gândeşti la el. Dar există şi momente când doi oameni care sunt împreună se comportă de parcă ar fi străini. Şi atunci ce fel de dragoste este asta?

Uneori trebuie să-i dai o mână de ajutor destinului şi să vii în întâmpinarea lui. Uneori trebuie să faci primul pas, ca să primeşti drept răspuns îmbrăţişări şi declaraţii de recunoştinţă. Nimeni nu te va ajuta să o cucereşti. Nimeni nu o va surprinde plăcut în locul tău. Nimeni nu-i va scrie aşa cum o poţi face tu, omul care o iubeşte nespus. Atunci ce mai aştepţi?

O femeie are nevoie de atenţie. O relaţie are nevoie de momente potrivite. Un final fericit are nevoie de începuturi corecte. De mai mult curaj. De insistenţă uneori. Ea poate că te iubeşte. Ea poate că vrea să fie cu tine. Dar dacă te gândeşti la ea şi nu faci nimic, ce poate să iasă din asta? Nimic. E momentul să laşi deoparte gândurile şi să acţionezi. E momentul să demonstrezi că-ţi pasă. Şi fiecare clipă fericită s-o umpli cu sens pentru doi. E momentul să fii prezent. Şi de fiecare dacă când te gândeşti la ea, să-i spui şi ei. Cine ştie, poate că ea se gândeşte la tine şi mai mult.

Altă dragoste am avea dacă, atunci când te-ai gândi la mine, mi-ai scrie.

Foto: saintphoto.kr