Alege unul dintre aceste cinci simboluri alchimice și descoperă în ce crezi cu adevărat!

În imaginea de mai jos vezi simbolurile magice ale alchimiștilor sau simbolurile norocului. Dacă vrei să știi care sunt lucrurile în care crezi cu adevărat, alege unul dintre aceste simboluri și citește care este semnificația acestuia:

simboluri

1. Leul

Leul este simbolul soarelui. Dacă ai ales acest simbol, înseamnă că îți creezi de unul singur soarta. Nu crezi în destin și ești sigur că omul primește ceea ce merită.

Ești o personalitate puternică, dominantă în raport cu alți oameni. Crezi în tine cel mai mult și mai puțin în noroc. Știi că fără muncă nu vei obține nimic, iar pentru a realiza ceva trebuie să depui efort maxim.

2. Clepsidra

Clepsidra simbolizează timpul. Dacă ai ales-o, să știi că ești o fire mai filosofică. Ești o persoană mai lentă și mai emotivă. Nu-ți plac găștile gălăgioase sau spațiile aglomerate.

Te motivează atunci când lucrezi într-o atmosferă relaxantă. Îi asculți pe toți, dar faci ceea ce crezi că-ți este mai bine. Nu crezi în lucruri imposibile, știi că omul se poate obișnui cu orice greutate.

3. Luna

Luna simbolizează emoțiile, dar și secretele. Ai o intuiție dezvoltată, dar preferi să nu te implici, dacă nu este cazul. Pur și simplu îți este plăcut să știi că totul a ieșit așa cum credeai.

Ești o fire modestă și delicată. Știi că fiecare om trăiește așa cum decide și nimeni nu e în stare să schimbe lumea de unul singur. Încerci să eviți situațiile imprevizibile.

4. Cheia

Cheia simbolizează căutarea răspunsurilor. Dacă ai ales acest simbol, înseamnă că nu ai încredere în oameni. De fapt, îți este dificil să iei decizii de unul singur. De cele mai multe ori ceri sfaturi de la mulți oameni, pănă să știi ce să faci.

Ești rezervat față de încrederea în alți oameni, crezi că oricine te poate minți. Te plictisești repede de comunicarea cu alții, așa că preferi să rămâi distant. Ești o fire mai închisă și nu-ți prea place să filozofezi mult.

5. Hamsa sau mâna Fatimei

Hamsa simbolizează forțele răului. Dacă ai ales acest simbol, înseamnă că preferi mai mult să rabzi și să ai încredere în oameni, decât să spui lucrurilor pe nume.

Crezi în destin și nu te prea opui evenimentelor care se întâmplă în viața ta. Te resemnezi repede în fața părerii altora. Primești prea puțină plăcere de la viață și nu prea ai motive să fii fericit. Pur și simplu ar trebui să te iubești mai mult. Ai grijă de alții, dar e bine să ai grijă și de tine.

Sursa :