Alege să fii cu bărbatul care îți iubește lumea, îți admiră felul de a fi, îți respectă dorințele și are grijă de sufletul tău

Atât de multe povești superficiale, atât de multe cuceriri întâmplătoare, venite din interes și nu din intenții frumoase. Te apropii de lumea unui om, cauți să descoperi sinceritate și conexiune emoțională, dar înțelegi că nu are rost.

Iată de ce, dincolo de orice experiențe și atașamente, contează să nu trăiești obsesia și iluzia într-o relație, să nu cauți cu disperare atenția cuiva, atunci când această persoană îți demonstrează că-și dorește doar o aventură.

Alege acel om bun și recunoscător pentru iubire, capabil să îmbrățișeze întreaga ta lume și să-ți răspundă cu afecțiune și încredere. Uneori, căutând să susții, să ignori realitatea, să lași loc pentru așteptare, riști să pierzi ce este cu adevărat important.

Fii cu un bărbat demn, care poate să-și asume pe deplin rolul de partener, fără a avea pretenții exagerate, fără a încerca să te schimbe sau să-și impună anumite convingeri. Fii cu el pentru că există echilibru, înțelegere, empatie, dor.

Lasă în urmă orice manifestări manipulatoare, cuvinte seci și gesturi care vor să surprindă imediat. Lasă în urmă omul care îți confirmă că toate pornirile lui se rezumă la dorință, la plăcere, fără a încerca să te cunoască cu adevărat.

Alege acea stare de liniște, pe care o poți trăi lângă un om drag. Alege acea susținere necondiționată, pe care ți-o oferă doar un bărbat iubitor. Alege să răspunzi cu afecțiune și recunoștință, dacă știi și simți că totul are rost.

Renunță la povești superficiale

Renunță la iluzie și caută să construiești alături de un partener demn, capabil să cedeze în momente complicate, să stea de vorbă cu tine fără a se plictisi, să-ți asculte povestea și să vrea să te cunoască, să îți alunge toate fricile și îndoielile.

Fii sigură că un bărbat iubitor nu se va juca niciodată cu sentimentele tale, nu îți va judeca alegerile, nu se va preface și nu va înterpreta realitatea. Prioritatea lui ești tu, starea ta de bine contează enorm, la fel și momentele de tristețe sau bucurie.

Alege să fii cu bărbatul care aduce încredere și grijă între voi, fără a se considera superior, fără a căuta să-ți contreze fiecare pas. El îți respectă libertatea și felul de a fi, îți admiră lumea și este atât de fericit că te are aproape.

Nu este vorba despre obsesie, sau despre o atitudine toxică. Este felul în care un partener iubitor îți arată cât de mult ține la tine, cât de drag îi este această poveste, cât de implicat devine. Tu ești femeia care l-a motivat să fie mai bun, mai aproape.

Alege să fii cu un om care va rămâne alături în momente complicate, care va reacționa demn în situații dificile, care va veni cu răspunsuri potrivite și te va convinge că-i pasă, atât de mult îi pasă de tine, de voi, de relație, de un viitor comun.

Alege recunoștința și afecțiunea, acea iubire puternică și acel respect necondiționat. Lasă în urmă obsesia, iluzia, pasiunea trecătoare, îmbrățișează un om drag, pentru care ești atât de importantă, ești totul.

© De Vorbă cu Tine