Alege bărbatul care te poate iubi la nebunie, cu adevărat

Trăiești o singură viață și meriți să o împarți cu cineva care te va aprecia și te va iubi cu adevărat.

Alege bărbatul care te privește de parcă ai fi o minune a lumii. De parcă totul e magie şi poveste, atunci când ești alături de el.

Bărbatul care vrea să-ţi cunoască fricile, îndoielile şi dorințele. Bărbatul care te iubește pentru totdeauna, pentru ceea ce ești.

Bărbatul care te iubește dimineața, când ai ochii pe jumătate deschiși. Bărbatul care te iubește și ziua și seara: nu contează dacă te placi în acea zi sau nu.

În acele zile când iubirea lui pare ireală și tu vei crede că nu o meriți, el îţi va aminti de ce ești demnă de ea.

Alege bărbatul care-ţi este aproape indiferent de „chiar dacă“.

Chiar dacă ești tristă. Chiar dacă nu va fi pe placul părinților tăi. Chiar dacă ai adăugat 10 kilograme în plus. Chiar dacă ai pierdut serviciul. Chiar dacă suferi. Chiar dacă ești supărată pe el. Alege bărbatul care-ţi va fi alături la bine şi la greu.

Bărbatul care va asculta cum ți-a fost ziua și va ști cum să aducă zâmbetul pe buzele tale. Bărbatul care înțelege că iubirea e în lucruri mici, dar care contează cel mai mult.

Bărbatul care spală vasele nu pentru că trebuie, dar pentru că astfel îşi demonstrează iubirea. Bărbatul care îţi un mesaj plin de dragoste nu pentru că e Ziua Îndrăgostiților, ci pentru că e o zi de miercuri.

Alege bărbatul care în momente dificile te va privi în ochi şi-ţi va spune: “Ne vom descurca, nu-ţi face griji”.

Alege bărbatul care te iubește la nebunie, iar acest lucru nu te împovărează, ci te eliberează. Alege bărbatul iubirea căruia te inspiră, nu te limitează.

Un astfel de bărbat îţi va arăta o nouă lume, iar tu cu bucurie vei face același lucru pentru el.

Sursa :