Ai uitat de mine. Iar asta mă doare. Mă doare că nu-ți recunoști greșelile nu-ți ceri iertare

Ai uitat de mine. Iar asta mă doare. Mă doare că nu m-ai iubit. Mă doare că nu-ți recunoști greșelile nu-ți ceri iertare. M-am ancorat prea devreme de viață și am început să o înțeleg mai bine decît tine. Cei din jur îmi spun că sunt diferită de celelalte adolescente, pentru că gândesc matur. Privesc lucrurile real, cu ochii deschiși, nu mă las influențată.

Îmi este greu în această lume. Trebuie să țin piept încercărilor, să nu devin ca ceilalți, să rămân eu, fata cea educată. Sun frumoasă, iar băieții mă admiră. Sunt și bărbați care îmi fac avansuri. Nu cad în mrejele lor. Unii mă jignesc. Ieri s-au făcut glume de prost gust pe seama mea. De ce? Pentru că eu nu sunt ca celelalte. Nu permit nimănui să mă atingă și refuz să mă culc cu cei care mă doresc. Dar… știi, este un băiat care mă curtează. E grijuliu și atent. Îmi place de el. Chiar mă gândesc des la ochii lui verzi. Doar că am auzit că a pariat cu prietenii lui că se va culca cu mine, mă va folosi și le va demonstra asta. Din acel moment l-am ignorat și m-am dezamăgit în oameni.

Tată, îmi este greu. Am nevoie de o vorbă bună și de un sfat. Tu nu mi le oferi. Ești rece și indiferent. Am nevoie de tine ca să fiu protejată. Am nevoie de tine ca să mă îmbărbătezi. Iar ție nu-ți pasă. Dar, tată, vei avea și tu nevoie de mine. Iubiți-vă copiii nu uitați de ei.

Cu drag, Mary!

p.s. aceste gânduri le-am scris la 16 ani pentru tata.