Ai suficient curaj să mă iubești?

„O femeie puternică este prea mult pentru un bărbat slab, dar este totul pentru un bărbat adevărat.”

Nu m-am gândit că ar fi prea greu să mă iubească cineva, dar știu că nu e nici ușor. Treaba e că eu nu încerc să fiu ceea ce nu sunt și de obicei sunt prima care vorbește despre neajunsurile mele. Chiar dacă intențiile sunt bune în acest sens, greșesc de cele mai multe ori.

De asta nu am nevoie de cineva care mă va verifica permanent dacă fac toate lucrurile corect, dar de cineva care mă va iubi suficient cât să-mi susțină deciziile. Pentru că toate neajunsurile pe care le am mă fac și mai atractivă.

Ai curajul să-mi spui ceea ce crezi atunci când nu sunt corectă?

Ai curajul să fii cu mine, să lupți pentru mine, chiar și atunci când nu va fi atât de ușor?

Nimeni nu e simplu în felul său, nici tu nu ești, dar îți apreciez curajul, îți respect libertatea. De asta caut un bărbat care va inspira asta și la mine. Un bărbat care să nu facă totul ca să mă învețe ceea ce crede el potrivit, dar în primul rând să se mândrească cu mine.

Ai curajul să mă lași să fiu ceea ce sunt?

Sunt femeia care nu vrea totul de-a gata, dar vrea să schimbe lumea alături de cineva. Și aici apare partea dificilă: nu e atât de ușor să fii alături de o femeie care are o părere, care vrea mai mult, care nu stă în mediocritatea lumii.

Ai curajul să-mi susții visurile? 

Sunt femeia care poate fi tandră și iubitoare doar alături de un bărbat adevărat. De asta am nevoie de cineva care nu mă va compara cu altele, dar va încerca să construiască alături de mine.

Știu că și tu ai schelete în dulap, răni și regrete. Atunci te voi aprecia și mai mult, pentru că vei ști cum să nu-mi provoci durere, cum să faci totul posibilul ca să nu sufăr.

Ai suficient curaj să începi totul de la zero? 

Uneori îmi place ca omul de alături să-mi permită să fiu femeie, să-mi spună „Nu-ți fie frică, eu voi face să fie totul bine”, chiar și atunci când singură pot face asta. Ai curajul să fii așa bărbat?

Știu, vom învăța să vorbim în aceeași limbă a dragostei. Nu promit că va fi ușor, dar sunt sigură că va merita efortul.

via: cluber.com