Ai nevoie de un bărbat puternic? Scoate ochelarii roz și debarasează-te de iluzii!

Azi voi scrie despre bărbații puternici. Propun să-ți scoți ochelarii roz și să te debarasezi de iluzii.

Pentru a fi lângă un astfel de bărbat trebuie să fii și tu o adevărată femeie, cu valori și calități. Ca toate aceste fantezii romantice să nu se transforme în niște lupte cu bărbații puternici pentru dreptul la superioritate, recomand să evaluăm acest detaliu:

Cine e acest bărbat puternic?

Ce calități posedă?

Cum e să trăiești cu un astfel de bărbat?

Bărbatul puternic este liderul și capul familiei. Dacă dorești să fii lângă un astfel de om, atunci discuția despre principii și valori democratice este una închisă. Responsabilitățile nu și le pot asuma ambii parteneri. În acest caz și le asumă bărbatul puternic. El decide în ce direcție merge familia sa.

Mitul că deciziile pot fi luate de ambii parteneri a fost inventat de femeile puternice. Dacă o femeie afirmă: „Noi luăm deciziile împreună”, înseamna că toate deciziile în familie sunt luate de ea. Întotdeauna unul decide, celălalt este de acord. Un astfel de bărbat este gata să discute cu femeia de lângă el, doar pentru a o convinge să fie de partea lui.

Responsabilitățile îl fac pe bărbat mai puternic, iar pe femeie o distrug. Bărbatul puternic este ambițios și acordă o mare atenție carierei – e parte din viața sa. Nu are nevoie de o femeie ocupată de dimineață până seara. Are nevoie de o soție iubitoare, care poate să-l susțină și este gata să-și petreacă viața alături de el.

O femeie își poate dezvolta cariera singură sau alături de un bărbat slab. Pe bărbatul puternic nu-l interesează cariera femeii. Este interesat de persoana ei și este pregătit să-i ofere tot de ce are nevoie.

Bărbatul puternic e cel care duce contul banilor în familie. Principiul „câștigă și dă-mi” este conceput de femeile puternice. Femeia nu trebuie să țină cont de bani, doar dacă dorește să fie finanțatoarea familiei.

Femeia care este responsabilă de banii familiei își pierde farmecul și feminitatea. Un astfel de bărbat știe ce vrea de la viață, este solid, stabil și sigur pe sine. Rareori are nevoie de un sfat. Chiar dacă greșește, știe să se corecteze.

Trebuie să înțelegi un lucru important: lângă un bărbat puternic poate sta doar femeia care își acceptă natura feminină și este gata să renunțe la dorința de a domina și conduce.

Lângă un astfel de bărbat poate sta doar femeia pregătită să devină slabă și depedentă. Nimeni nu-ți cere să te dezici de puterea sufletului, dar trebuie să renunți la frică și la pofta de-a dicta.

Bărbatul are nevoie de o femeie încrezută în farmecul său feminin. Depedența față de un bărbat nu este o sclavie, ci e o înțelegere. Femeia are nevoie de protecție și bunăstare. Fericirea femeilor depinde de bărbați.

Deci, acum răspunde cu mare atenție la următoarea întrebare: alegi bărbatul puternic, pentru că te simți în siguranță lângă el sau pentru că-ți sunt apropiate principiile, atitudunea și abilitatea de a lua decizii, și totodată faptul că te poate întreține?

Este timpul să alegi. Nu uita că fiecare bărbat are în interiorul său potențialul unui lider puternic, trebuie doar să fii feminină și slabă.

Sursa: womancosmo.ru