Ai nevoie de inspirație? Îndrăgostește-te! Iată cum dragostea influențează toate aspectele vieții noastre

Emoțiile noastre devin extrem de amplificate. Viziunea noastră asupra lumii preia o culoare și un contur absolut nou.

Acum tot ce ne înconjoară este o dimensiune a armoniei noastre spirituale. Și credeți-mă, odată ce v-ați îndrăgostit, afectivitatea voastră lăuntrică se va transforma într-o emoție estetică uimitoare. De-acum înainte, nu doar viața voastră personală, ci și cariera și hobby-urile pe care le practicați vor trece printr-o adevărată reverie artistică.

Puteți fi siguri că tot ce veți face va fi „plin” de această energie a sufletului vostru.

Iată în ce măsură condiția de îndrăgostit vă facilitează creativitatea lăuntrică, indiferent de faptul dacă vă considerați sau nu o persoană artistică:

Gândiți mai clar

Conform unui studiu științific, publicat în PubMed în anul 1999, starea de îndrăgostire contribuie la scăderea considerabilă a nivelului de serotonină în organismul nostru.

În consecință, odată cu influența considerabil mai mică a hormonului ce răspunde de echilibrul nostru psihologic în raport cu factorii externi, noi devenim mult mai calmi, iar toate deciziile noastre – mai logice.

Viziunile voastre devin mai ample

O cercetare recentă, făcută la Universitatea din Amsterdam a demonstrat profilul filosofic care se renaște în fiecare din noi, odată ce suntem îndrăgostiți.

Nu vorbim despre o profesie în acest caz și nici despre o dimensiune exagerată a ideii de filosofie. Aici e vorba, mai degrabă, de o profunzime considerabilă a gândurilor și ideilor noastre care apar sau se amplifică, ori de câte ori suntem marcați de o afectivitate semnificativă.

Totul e inspirație!

Acum toate simțurile vă sunt amplificate. Imaginile vizuale, tactile, olfactive, etc., toate devin mai pronunțate, reamintindu-vă despre frumusețea firească a ideii de a exista.

Sursa :