Ai mare noroc în viață dacă găsești iubitul la care ți-e plăcut să privești, prietenul pe care ți-e interesant să-l asculți, bărbatul lângă care poți să zâmbești sincer și amantul pentru care ai face orice. Și ei toți să fie un singur om

Nu fiecare om are norocul să-și găsească sufletul pereche. Uneori crezi că cel de alături e pentru toată viața, ca și dragostea ce i-o porți și e suficient să te trădeze ca să știi cât de tare te-ai înșelat. Nu emoțiile de scurtă durată te vor convinge că simți mai mult decât o ușoară admirație pentru cineva. În schimb atunci când ești alături de el și ești fericită, atunci când te privește și zâmbești sincer, atunci când ceri ajutor și primești umărul lui de încredere, atunci când ți-e greu și ai susținere, abia atunci vei ști că e mai mult decât pentur toată viața. E pentru sufletul și inima ta. E parte din tine.

Trebuie să treci prin multe încercări ca să dai de omul potrivit. Sunt oameni care se dezamăgesc prea repede și o lasă baltă cu dragostea. Sunt oameni care trădează și se deprind cu starea asta. Ei nu vor mai putea iubi cu adevărat. Sunt oameni care rezistă tentațiilor și rămân corecți. Ei până la urmă vor găsi ce au căutat. Vor găsi liniștea la pieptul cuiva. Vor găsi privirea atât de dragă. Vor găsi omul care îi va face să zâmbească cu adevărat. Fără mimici false, fără interpretări. Sunt oameni care vor găsi dragostea lângă cineva și ei vor fi cei mai fericiți.

E greu, dacă nu imposibil să găsești pe cineva și să zici că e parte din viața și lumea ta. Dar e greu și să înțelegi că pentru a ajunge în acel moment ai de înfruntat capcanele vieții. Trebuie să știi să răspunzi provocărilor, să nu te lași cucerit de oameni de ocazie și să nu te schimbi la prima bătaie de vânt. Trebuie să știi să iubești chiar și după ce ai fost trădat. Să iubești corect un om corect. Atunci norocul va fi de partea ta și omul drag teva iubi pe tine.

Ai mare noroc în viață dacă găsești iubitul la care ți-e plăcut să privești, prietenul pe care ți-e interesant să-l asculți, bărbatul lângă care poți să zâmbești sincer și amantul pentru care ai face orice. Și ei toți să fie un singur om. – citat cu autor anonim