„Ai încurcat numărul”, a răspuns o voce atât de cunoscută. Era prea târziu

Uneori e prea târziu să mai vrei să schimbi ceva, prea târziu să vrei să lupți pentru un scop comun, prea târziu să dai un sunet și să auzi vocea unui om drag. Uneori treci limita și după asta nimic nu mai e la fel. După, ea e fericită lângă altcineva. După, regretele nu își au rostul.

E atât de important să vrei să acționezi la timp. Să înțelegi pe cine ai alături și că acel cineva are nevoie de fapte pentru a rămâne. Vrea să te vadă bărbat de încredere, viitor stâlp al familiei și tată bun. E important să nu riști și să faci prostii, după care nu vei putea repara nimic. E important să fii prezent atunci când ea are nevoie de tine, când lucrurile nu stau bine sau când ele stau mai bine ca niciodată. E important să vrei și să faci. Să iubești sincer și să ajungi să prețuiești o femeie care ar face orice pentru tine. Care îți este alături la bine și la rău. Altfel riști să nu mai ai nimic. Altfel riști să vină acea zi…

Într-o zi o vei suna și vei dori din toată inima să o întorci înapoi. Experiențele de viață te-au schimbat spre bine și deja știi cum să fii într-o relație. Deja ai iubi-o pentru toată viața. Ea însă va răspunde rece și-ți va spune să nu o mai suni niciodată. Ea e fericită și nu are nevoie de regretele tale. Trebuia să iubești la timp. Trebuia să fii prezent la timp. Îi va cădea o lacrimă pe furiș, dar nu va dori să te știe din nou alături. Ea va avea tot ce visa odată. Ea va fi fericită. Într-o zi, vei înțelege cât de importante sunt secundele într-o relație, fiecare gest și fiecare decizie. Într-o zi, vei iubi cu adevărat. Fă totul ca să ajungi la acea zi ținând-o de mână și nu regretând.

“Ai încurcat numărul”, a răspuns o voce atât de cunoscută. Era prea târziu. – citat cu autor anonim.