Ai încredere în corpul tău. Iată 9 cazuri când îți spune că omul de lângă tine nu este cel potrivit

Uneori intuiția ne spune dacă suntem pe drumul cel bun sau nu. Uneori propriul corp încearcă să ne comunice mesaje importante, despre rolul nostru în viața altor oameni și invers, despre valoarea unui om în viața noastră. 

Uneori trebuie să asculți ce îți spune vocea interioară despre partenerul tău. Iată câteva indicii pe care ți le transmite corpul tău, atunci când ceva nu e în regulă în relația voastră, când îți dai seama că nu ești lângă omul potrivit:

1.Te simți inconfortabil lângă el

Poate că nu de fiecare dată vei trăi o stare de euforie atunci când îl vei vedea. Poate că nu vei fi mereu entuziasmată. Dar este important să te simți bine atunci când îl vezi, să-ți transmită o energie pozitivă. 

2. Simți că relația voastră nu are viitor

Încerci să negi acest gând, încerci să mergi mai departe, să oferi din nou și din nou șanse poveștii voastre. Dar intuiția nu dă greș, ajungi de fiecare dată la aceeași concluzie: acest om nu este potrivit pentru tine, sau tu nu ești potrivită pentru el.

Pur și simplu ai o stare de spirit proastă, atunci când ești în preajma lui. Te simți rău, te gândești pesimist la viitor, aproape ești singură că, indiferent cât de mult vei lupta, deznodământul va fi același.

3.Nu te poți relaxa alături de el

Mereu trăiești o stare de încordare în prezența lui. Îți este frică să nu fii criticată, să nu îți dezaprobe alegerile. Corpul tău  simte o tensiune constantă, atunci când aștepți o reacție din partea lui.

4.Simți că îți ia energia pozitivă

S-a obișnuit să ceară totul, fără a oferi nimic în schimb. Acel schimb de energie firesc unei relații sănătoase nu este echilibrat. De fiecare dată când pleacă de lângă tine, ai o stare de epuizare, de oboseală. După, ai nevoie de timp pentru a-ți reveni.

5.Nu poți comunica eficient

Vrei să începi discuții serioase, dar te oprești de fiecare dată, panicată de ceea ce se poate întâmpla. Știi că îți va reproșa o mulțime de lucruri, sau îți va judeca argumentele, sau pur și simplu va anula orice opinie pe care o ai.

6.Ești suspicioasă

Te gândești de fiecare dată că este capabil să te înșele, să te trădeze. Corpul tău reacționează defensiv, atunci când îl vezi flirtând cu alte femei. Devii geloasă, dezvolți o obsesie bolnăvicioasă, lucru pe care trebuie să-l schimbi.

7.Vrei să îl părăsești

Ai tot mai multe gânduri despre despărțire. Poate că totuși nu sunt gânduri atât de proaste, poate că este concluzia ta față de ceea ce simți în această relație. Corpul tău a devoltat un sentiment de respingere în raport cu această persoană, ceea ce este un semnal de alarmă.

8. Te îmbolnăvești mult mai des

Orice stare emoțională negativă se reflectă în starea fizică. Dacă el te face să suferi, atunci și fizic te vei simți rău. Vei simți dureri în piept, oboseală în picioare, furnicături sub piele, vei avea stări care te vor speria. 

Nu ezita să reacționezi, dacă gândurile și corpul tău îți spun foarte clar că nu ești lângă omul potrivit.