Ai grijă de femeia cu care te culci seara, dar și mai mult ai grijă de femeia lângă care vrei să te trezești dimineața

Te vei culca, la viața ta, cu suficiente femei. Cu multe vei petrece nopțile, dar pentru puține dintre ele vei dori cu adevărat să faci ceva. Dintre acestea, doar unora le vei oferi flori și pe câteva le vei invita la cină. Dintre ele, pentru câteva vei avea cuvinte potrivite și doar câtorva le vei spune. Dintre ele, va exista una singură pe care o vei ruga să rămână și după ce va trece noaptea. O vei ruga să rămână și dimineața. Pe ea, cel mai probabil, o vei iubi. Ai grijă de ea.

De fapt, ai grijă de toate femeile cu care vei fi, fie pe-o noapte, fie pe mai mult timp. Fii recunoscător că au oferit o parte din lumea lor lumii tale și caută să fie reciproc. Altfel nu ești decât un afemeiat care caută plăceri și atât. Ai grijă ca prezentul pe care îl trăiește cu tine să nu se transforme într-un  trecut plin de amărăciune. Ai grijă să fii corect. Și ai grijă pe cine alegi. S-ar putea să greșești și să-ți pară rău. Atunci va fi mai greu să schimbi ceva.

Ai grijă de femeile din viața ta. Ai grijă de poveștile pe care le creezi alături de ele. Fii erou, nu personaj negativ. Fii fidel femeii alături de care ești în acel moment. Provoac-o cel puțin să-și amintească de bine de tine. Iar dacă simți că iubești, repetă gesturile frumoase cu o consecutivitate exemplară. Fă-i serile de neuitat și diminețile frumoase. Fii aproape, fii sigur pe tine, fii sigur pe voi.

Ai grijă de femeia cu care te culci seara, dar și mai mult ai grijă de femeia lângă care vrei să te trezești dimineața și caută întotdeauna să fie una și aceeași femeie. – citat cu autor anonim