fb

Ai exact atâția bani, câți îți permiți să accepți în viața ta

Dacă ai răspuns vreodată la întrebarea ,,Ce înseamnă banii pentru mine?” și răspunsul nu era unul tipic, de exemplu: murdărie, nefericire, dependență, etc., dar era – ENERGIE, atunci ai o atitudine conștientă asupra acestui subiect!

Într-adevăr, banii înseamnă energie. Ei sunt prin definiție una dintre cele 7 energii pe care le posedă omul.

Fiecare nivel energetic denotă o anumită poziție în viață. Adică, omul care posedă indici ridicați la toate nivelurile, are succes în viață. Dar asta se poate întâmpla doar în momentul în care avem o atitudine corectă asupra strategiei energetice.

Ce înseamnă asta?

Așa-numitul nivel energetic catalizează schimbări simultane și reciproce în celelalte înlănțuiri energetice. De exemplu, îți dorești să fii sănătos și să ai un corp atrăgător. Decizi să faci sport și alegi să alergi. Te montezi psihologic corect, începi procesul treptat, dar cel mai important – o faci regulat! Alergi în fiecare zi. Sănătatea ta se îmbunătățește, iar corpul arată mult mai bine.

Dar observi un lucru interesant: pe lângă aceste schimbări pe care ți le-ai pus drept scop, se mai întâmplă și alte lucruri bune cu personalitatea ta. Te simți armonios la nivel psihologic, creierul tău funcționează mai bine, viziunile asupra vieții devin mai clare, iar relațiile cu cei din jur mai calitative. De aici desprindem ideea – nivelurile energetice își condiționează funcționabilitatea prin prisma interacțiunii reciproce.

Acum, odată ce am înțeles ideea de condiționalitate energetică, ne întoarcem la energia banilor.

De regulă, lucrurile, fenomenele și legitățile vieții sunt cât se poate de echitabile cu fiecare dintre noi. Deși, majoritatea ar considera această formulare una ce depășește limita adevărului.

Banii sunt supuși și ei condiționalității. Ei depind de acțiunile din exterior și de modificările produse la alte niveluri energetice. Ei sunt, de fapt, un produs palpabil, material al acestora; un indiciu al capacității individului de a-și gestiona energia.

Hai să încercăm să clarificăm lucrurile într-o manieră mai specificată.

Prin afirmarea ta calitativă în cadrul nivelului psiho-emoțional (relațiile cu șeful, colegii de muncă), nivelului cognitiv (pregătirea intelectuală pentru munca pe care o execuți), nivelul credinței (montarea psihologică corectă în raport cu conceptul de bani), etc., tu PERMIȚI  banilor să intre în viața ta. Tu devii stăpânul lor, pentru că ai dat semnal universului.

Într-adevăr, este de necrezut cât de semnificativ este impactul energiilor asupra vieții noastre. El ne dictează, la imperativ, ordinea și succesiunea evenimentelor vieții!