fb

Află ce ți-a pregătit karma în anul 2020, potrivit semnului zodiacal

Karma este cea care ne poate duce pe primul loc sau distruge tot, iar noi pierdem energie și putere. În ajun de An Nou, mulți dintre noi vom încerca să ne stabilim noi obiective, ne vom face noi planuri, vom spera și vom făuri noi vise. Majoritatea oamenilor au propria percepție despre karmă. Fiecare din noi va trebui să plătim pentru fiecare cuvinte, acțiuni și fapte. Dacă suntem pozitivi și facem doar fapte bune, cu siguranță vom fi răsplătiți pe măsură. Cel mai probabil, nu prea ținem cont de tot ce facem și tot ce spunem. Însă am putea ține cont de indiciile oferite prin prisma semnelor zodiacale. Află ce ți-a pregătit karma în anul 2020, potrivit semnului zodiacal:

Berbec

Berbecul va fi plăcut surprins să afle – karma lucrează în favoarea lui. La începutul anului, va constata că există o stare de calm, care va fi și baza întregului an. Pentru Berbec va fi un moment minunat de regăsire și creștere personală, deoarece nu se va simți împovărat de haosul vieții. 

Taur

Prima jumătate a anului nu îi va aduce Taurului prea multe bucurii, deoarece îl va începe cu câteva probleme în relația cu partenerul. Aceasta va fi o adevărată provocare pentru el, căreia îi va fi greu să îi facă față. Dar karma îl va încuraja să se ocupe de toate problemele nerezolvate. Dacă va reuși să desfacă toate problemele, în a doua parte a anului Taurul va trăi în liniște și echilibru.

Gemeni

Gemenii sunt obișnuiți să meargă prin viață cu viteză mare. Dar în anul care vine, karma îi va da niște lecții foarte importante. Viața se va răsturna cu capul în jos și se va rupe în mici bucăți. La început, toate aceste trasnformări îi vor face pe Gemeni să fie deprimați, dar trebuie să meargă doar înainte. Pas cu pas, doar înainte, și totul va reveni la locul său.

Rac

Pentru Rac sunt vești grozave. Toate eforturile depuse pentru ajutorarea celor din jur, în anul care vine îl vor răsplăti pe Rac din belșug. Va fi pentru el o perioadă extrem de pozitivă, deoarece karma va funcționa pe deplin în beneficiul său. Dar oricum nu trebuie să se relaxeze prea mult. Karma repede se poate răzgândi.

Leu

Leul, în ultima perioadă, a luat niște decizii nu prea reușite, așa că este timpul să se gândească la asta. La început de an, karma îl va face să experimenteze mai multe evenimente, care îi vor da de înțeles Leului că viața este atât de neliniștită. Acesta va fi un moment când Leul va putea monitoriza energia pe care o oferă celor din jurul său. Nu trebuie să își facă prea mari griji de eșecurile suferite, doar să țină capul sus și să aibă o atitudine optimistă asupra vieții. Totul va reveni la normal.

Fecioară

La începutul anului viitor, Fecioara va părăsi zona ei de confort, având parte de mai multe experiențe noi. Dar toate aceste evenimente vor fi o nouă experiență. În 2020 va avea șansa de a obține tot ce a visat, doar dacă nu îi va fi frică să își asume și anumite riscuri. 

Balanța

Balanța poate întâmpina dificultăți și obstacole pe parcursul anului, dar, în general, 2020 va fi destul de favorabil pentru ea. Va reuși să atingă echilibrul și stabilitatea. Cei din jur vor privi acest lucru cu scepticism, dar Balanța nu trebuie să permită ca nimic să îi umbrească planurile.

Scorpion

Karma are mai multe lecții pentru Scorpion în anul care vine. Da, va întâmpina unele dificultăți și probleme, de aceea va trebui să se concentreze pe relațiile cu cei dragi. Ei îl vor ajuta să treacă peste diferite încercări din noul an și Scorpionul va deveni mai puternic.

Săgetător

Anul  2019 a fost un an cam dificil și stresant pentru Săgetător. Pentru anul ce urmează, prognoza este mult mai bună. Va fi un an calm, în care Săgetătorul va observa că munca lui dă roade bune. După fiecare afacere încheiată, trebuie să își aleagă sarcini noi, cu obiective reale, ca să nu rămână dezamăgit de lucrul pe care îl va începe. 

Capricorn

Anul 2020 îi va oferi Capricornului impulsul de care are nevoie. Îl va ajuta să își câștige încrederea în sine, care va avea un impact pozitiv asupra relației sale. Dacă este într-o relație, este timpul să treacă la etapa următoare. Va avea oportunitatea reală de a încheia o căsnicie fericită.

Vărsător

Fiind impulsiv de felul său, Vărsătorul deseori are probleme. De aceea, karma îi va da câteva lecții importante. În anul care vine Vărsătorul va trebui să treacă prin stări de anxietate. Dar, tot ce se întâmplă, se întâmplă spre bine. Dacă își va păstra impulsurile sub control, va observa că va deveni foarte ușor să își atingă obiectivele pe care și le-a propus.

Pești

Karma îi va oferi Peștelui oportunități uimitoare. Trebuie doar să își păstreze inima și mintea deschise. Poate începe o relație nouă, poate deschide propria afacere. Nu trebuie să îi fie frică de noile schimbări.