fb

Află cât de atrăgătoare ești ca femeie: fă acest test provocator și interesant

Fiecare femeie este deosebită și atrăgătoare în felul ei, așa cum fiecare femeie are părți mai puternice și mai slabe. Dincolo de asta, probabil toate femeile și-ar dori să cunoască ce le face speciale în ochii bărbaților, care este acea calitate ce le deosebește de toate celelalte.

Acest test este orientativ. Te va îndemna doar să te apreciezi mai mult, să găsești în tine calități de care te mândrești și să le valorifici!

Alege desenul care crezi că ți se potrivește cel mai mult. 

1. Miss Spontaneitate

Neliniștită, jucaușă cau un copil, uneori răutăcioasă. Ochii ei zâmbesc, gândurile sunt pline de visuri. Pentru această sclipire din ochi mulți se îndrăgostesc.

2. Miss Gospodină

Cele mai importante trăsături ale ei – grija și căldura. Alături de așa femeie mereu te simți ca acasă. Bărbații apreciază, iar femeia la rândul ei oferă omului drag atenție și o atmosferă familiară.

3. Miss Atracție

Această femeie are ceva special care nu poate fi descifrat din prima. Ea nu este ca toate, ea nu se incadrează în naumiți parametri. Fiecare zi pentru ea este o noutate, o cale de a trăi noi aventuri.

4. Miss Provocare

Devii dependent de ea. La rândul ei, nu cedează atât de ușor: trebuie să o cucerești și să-i demonstrezi că-ți pasă. Doar cei mai curajoși decid să o curteze – restul o admiră de la distanță.

5. Miss Modestie

Cea mai mare calitate a ei – nu are pretenții excesive. Asemenea femeie sunt mulțumite cu ceea ce au și cred din toată inima în „Mai bine o pasăre în mână, decât una pe cer”.

6. Miss Romantism

Este o combinație unică dintre farmec, lumină și sensibilitate. Zero agresivitate, presiune. Așa femeie va accepta cu sinceritate un gest romantic. Tot de ce are nevoie – dragoste și reciprocitate.

7. Miss Doamna de Fier

Este înțeleaptă, știe ce vrea de la viață și este foarte independentă. Ea nu va aștepta prințul pe cal alb. Mai curând singură va găsi bărbatuș de care are nevoie. Și, chiar dacă asemenea abordare nu este cea mai corectă, un bărbat nu va vedea asemenea femeie cu lacrimi în ochi, niciodată!

8. Miss Senzualitate

Advertisement

Asemenea femeie nu crede că bărbatul trebuie să fie singurul inițiator la toate activitățile. Poate face de singură primul pas. Bărbații adoră așa femei, pentru că de obicei ele îi fac să se simtă doriți.

Indiferent cine ești și cum ești, nu uita să rămâi tu, să iubești sincer și să primești de la viață tot ce este mai bun.

Source :

esotericblog