Află care sunt cele mai mari frici ale tale, potrivit semnului tău zodiacal!

Iată de ce se tem oamenii în dependenţă de zodia lor:

Berbec

Frica naturală a berbecilor este claustrofobia. Claustrofobia este teama iraţională de spaţii mici, închise. De asemenea, această tulburare se poate manifesta şi prin teama de a fi blocat într-un anumit loc, chiar dacă nu este vorba despre un spaţiu închis: scaunul medicului dentist, coada de la casa supermarketului ori alte situaţii în care suntem obligaţi să stăm într-un loc anume.

Claustrofobia este o tulburare anxioasă si adesea produce un atac de panică.

Taur

Taurii se tem de tot ce este misterior şi nou. Ei adoră stabilitatea şi confortul. Schimbările neaşteptate le provoacă panică.

Nu putem spune că taurii suferă de o fobie în particular, ei ştiu să-şi controleze emoţiile negative şi modul în care reacţionează în situaţiile neplăcute.

Gemeni

Cea mai mare frică a persoanlor din zodia gemeni este monotonia. Nuanţele de gri şi previzibilitatea îi sperie cel mai mult. Ei sunt persoanele care trăiesc pentru senzaţii şi emoţii.

Rac

Venustrafobia – frica de femei, şi androfobia – frica de bărbaţi, caracterizează cel mai bine pe cei din această zodie. În relaţie cu partenerii, racii sunt extrem de loiali şi stabili. Ei pot fi fideli unei singure persoane întreaga viaţă.

Leu

Sursa de bază a fricilor unui leu sunt chiar calităţile sale. E foarte uşor să-i răneşti orgoliul unui leu, să îi atingi mândria într-un mod afectiv pentru el. Ei simt frica constantă că nu vor fi acceptaţi sau apreciaţi la adevărata lor valoare.

Fecioară

Şi fecioarele suferă de venustrafobie sau androfobie, menționate anterior. Nici femeile, nici bărbaţii din zodia fecioară nu prea cred în iubirea adevărată şi mereu au un plan de rezervă. O altă fobie caracteristică lor este arahnofobia – frica de păianjeni.

Balanţă

La fel ca şi fecioarele, balanţele suferă de o frică acută de insecte. O altă fobie de-a lor este teama în faţa morţii. Deşi sunt persoane echilibrate şi independente, balanţele se tem să ajungă singure, ele au nevoie de un partener stabil sau de un prieten adevărat.

Scorpion

Scorpionii pot acumula o perioadă îndelungată de timp emoţii negative, fără a le exterioriza. Dacă ar fi să ne referim strict la fobiile lor, s-ar reduce la frica de jocurile de azart, de albinoşi şi elementele cu colțuri.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte sinceri şi cea mai mare frică pentru ei este să nu fie crezuţi. Un alt lucru pe care nu îl înţeleg şi pe care îl evită este misterul. Toate elementele supranaturale nu vin pe plac acestui semn zodiacal.

Capricorn

Capricornii sunt uneori prea complexaţi. Ei se tem de propria imagine şi de modul în care vor fi percepuţi de societate. Deşi au un scop bine definit şi fac tot posibilul pentru a-l atinge, capricornii adesea se tem de eşec.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane active şi deschise. Aglomeraţia şi gălăgia le vin mai mult pe plac decât invers. Cea mai mare frică a lor este de a rămâne singuri, de a nu întemeia o familie.

Peşti

Peştii sunt visători adevăraţi. Ei sunt nişte prieteni devotaţi şi parteneri fideli. Anume din acest motiv ei se tem să fie trădaţi sau înşelaţi. O altă fobie este să fie neînţeleşi şi respinşi de societate.