fb

Afirmația unui psiholog: „Lipsa ruşinii intime este un semn al schizofreniei!”

Trăim într-o societate în care simptomele psihiatrice, adică chiar acele simptome care aparţin psihiatriei reale, sunt transmise ca standarde de modă şi comportament. Afirmația aparține Irinei Medvedeva, directorul Institutului Public de Securitate Demografică.

Leziunile psihiatrice duc la o încălcare a moralităţii, iar distorsiunile morale implică în mod necesar deformări mentale. Potrivit Irinei Medvedeva, există o infecţie mentală artificială a societății, în special a generaţiei tinere şi chiar a copiilor.

Uneori, aceasta se numeşte „educaţie intimă“.

Alteori se propune cu totul altceva, în timp ce tot felul de lucruri urâte şi otrăvitoare pentru moralitatea unei persoane sunt prezentate psihicului său sub forma unor trucuri umaniste foarte frumoase. 

Psihiatrii ne atenţionează despre promovarea activă a sloppiness-ului: părul murdar, blugii rupţi, cămăşi de diferite lungimi încheiate greşit. Spitalele de psihiatrie ştiu că în istoria bolii este un astfel de grafic: îngrijirea pacientului. Dacă pacientul este neîngrijit, acesta este un indicator al unei tulburări psihiatrice foarte severe.

Atunci când o persoană poartă în mod constant şosete sau ciorapi rupţi, nu îşi spală capul sau nu are grijă de hainele sale, acesta este un simptom psihiatric care, din păcate, astăzi e semn de model al tinereţii. Sau, ca exemplu, putem lua eroii thriller-elor în care oameni super puternici îşi rezolvă problemele distrugând totul în jur, nimicind orice obstacol.

În psihiatrie acest efect se numeşte schizofrenie hipoidă, care combină cruzimea patologică juvenilă cu somnolenţa patologică a inimii, adică insensibilitate patologică, remarcă Irina Medvedeva. 

O altă calitate a omului este raţionalismul excesiv.

Acesta este, de asemenea, un semn de schizofrenie. O persoană obişnuită crede adesea că schizofrenicul este iraţional. Nu este aşa. Schizofrenicul este excesiv de raţional, dar în acelaşi timp insensibil. înseamnă mai puţină emoţie şi mai mult pragmatism. 

Potrivit Irinei Medvedeva, distrugerea ruşinii intime, din punct de vedere al psihiatriei, nu este doar impunerea diverselor tipuri de perversiuni, precum voyeurismul, ci şi popularizarea abaterilor sexopatologice. Iar sexopatologia face parte din psihopatologie.

Cel mai important lucru pentru distrugere ruşinii intime este că, atunci când psihiatrul le vorbeşte tinerilor despre intimitate, ei sunt încurajaţi să-şi satisfacă interesul intim, reducând valoarea relaţiilor familie – căsătorie, care sunt un element esenţial în construirea unui psihic normal.

În lipsa lor, diverse tulburări sunt foarte inevitabile şi foarte dureroase pentru psihic. Acest lucru duce, în mod special, la degradarea mentală a întregii societăţi. 

Source :