Adio! Adio regrete și reproșuri. Adio frici și subestimări

Adio!

Adio trecutule sumbru și cu multe lacrimi. Adio zile fără soare. Adio nopți reci de vară. Adio regrete și reproșuri. Adio frici și subestimări. Adio oameni reci și indiferenți. Adio suferință. Adio fericire mimată. Adio iubire falsă. Adio trecut.

Bine ai venit, prezent! Cu flori frumoase și cu cer senin. Cu zâmbete și cu oameni minunați. Cu iubire sinceră și săruturi calde. Cu idei și dorințe. Cu fericire și împlinire. Te aștept, viitor frumos! Vreau să trăiesc fiecare clipă. Să mă bucur de lucruri mărunte. Să iubesc și să fiu iubită. Să alerg prin ploaie și să fiu sărutată. Pur și simplu voi trăi prezentul și viitorul. Viața e frumoasă doar atunci când gândești pozitiv, când ești optimism. Viața e minunată când îți trăiești prezentul din toată inima și îți aștepți viitorul cu brațele deschise.

Dacă ești tristă, nu învinui pe nimeni, caută greșeala pe care o repeți și corectează-te. Fă schimbări în viața ta, nu trăi cu trecutul. Bucură-te de frumos. Nu uita că el acum iubește, e fericit. Iar tu pierzi timpul pe amintiri, diete, lacrimi și stai zile întregi în fața unui laptop. Hai, draga mea, curaj, ridică-te! Omul tău te așteaptă. Privește în jur, e atât de minunat, la fel ca tine. Te vreau fericită! Eu îmi trăiesc prezentul, fă-o și tu!

Cu drag, Mary!