fb

Adevărul neplăcut despre bărbați și amantele lor

Uneori stau și mă întreb ce nu le ajunge în căsnicie bărbaților care au amante. De ce caută alinare în brațele altor femei?

Iată ce am înțeles:

1. Nu poți spui că soția este întotdeauna schimbată pentru cineva mai bun.

Unii bărbați nu sunt atât de stricți în alegerea amantei. Un bărbat de 30 sau chiar 25 de ani este gata să sară în brațele unei doamne cu 20 de ani mai în vârstă, în timp ce soția lui este de aceeași vârstă cu el.

Pretențiile față de aspectul fizic al amantei nu sunt foarte mari. Orice femeie va fi acceptată în rolul amantei, cu condiția că va păstra confidențialitatea.

Mai mult decât atât – există un tip de bărbați, care după căsătorie vor orice femeie, indiferent de vârstă, înălțime și kilograme. Orice femeie – în afară de soția lor.

Și orice tentativă a soției de a-și păstra căsnicia fericită este în zadar – el are nevoie de un corp nou. Poate fi și mai hidos decât al soției, important să fie altul.

2. Și sunt bărbați obsedați de modul în care arată femeia.

Ei au ajuns la un anumit nivel în carieră și sunt gata să cheltuie bani uriași pentru contactul intim cu o femeie de o anumită vârstă, înălțime, kilograme, etc. De regulă, acești bărbați se confruntă cu criza vârstei mijlocii și cred că anume această femeie îi va ajuta să fugă de bătrânețe și problemele vârstei.

Și poți să faci tu ce vrei, dacă i-a apărut în cap gândul că își dorește o tânără de 18 ani, înaltă și slabă, el o va avea. Restul i se pare compromis.

3. Și mai sunt bărbați care par normali la început până-N momentul când în familie apare un copil. Și femeia care a devenit mama copilului lui devine o ființă jalnică.

Nu din punct de vedere fizic, dar în ochii lui ea nu mai are nicio valoare. Și acel corp pe care ea îl îngrijește, niciodată nu îl va mai încânta. Poate nici chiar așa, poate doar până în momentul când va merge la psiholog.

4. Și mai sunt bărbații care, înainte de a se căsători, cred că trebuie să aibă o amantă. Pentru că amanta i-ar susține titlul de mascul alfa.

5. Mai întâlnești și bărbați care, parcă privindu-i, ți se pare că nimic nu poate prevesti furtuna. Ei sunt foarte religioși, merg cu soția în diferite pelerinaje, țin post religios… și totuși înșală. Pentru că au fire slabă.

Advertisement

Concluzia e foarte simplă: mulți bărbații își înșală soțiile. Nu contează personalitatea și fizicul amantei. Dar, indiferent de asta, gestul în sine este greșit. Ai grijă cine este alături de tine.