Adevărul despre visele noastre: iată cum putem evita emoţiile negative în timpul somnului!

Visul e un cod psihologic al subconştientului care, decodificat, îţi poate vorbi despre trăirile tale.

Prin a decodifica ţin să vorbesc despre descifrarea indirectă a imaginilor visate. Această tehnică terapeutică îţi va explica motivul real al apariţiilor anumitor fantezii.

Un lucru extrem de interesant este că, atunci când un om visează lucruri atractive precum bogăţii sau o persoană dragă, această proiecţie are o bază implimentată voluntar. Iar atunci când visează un lucru neplăcut sau chiar înfiorător, aceste proiecţii apar contra voinţei proprii.

Pentru a evita emoţiile negative în timpul somnului, provocate de coşmaruri, trebuie să învăţăm treptat să ne controlăm ideile care ne bântuie înainte de somn.

Acest lucru nu îţi garantează evitarea totală a viselor nedorite, dar cel nu vei reacţiona aprins la anumite detalii înfiorătoare din vis.

Meditaţiile nocturne trebuie promovate sistematic înainte de culcare pentru a ne calma şi pentru a ne programa la un somn liniştit.

O tânără suferea de o perioadă melancolică îndelungată care trezea chiar stări depresive ce o afectau. Toate trăirile psiho – emoţionale îi tulburau pacea în timpul somnului, drept urmare devenea mai tulburată în timpul zilei.

Tânăra simțea că e lipsită de energie şi trăiește o tristeţe constantă. Pentru a schimba cursul lucrurilor ea a decis că vrea să promoveze această terapie individuală. Meditaţiile şi visele ulterioare au ajutat-o să înţeleagă multe lucruri ascunse despre propriul caracter.

Desigur, un singur vis nu ar fi fost suficient. Dar consecutivitatea lor au demonstrat un lucru simplu în esenţă, dar extrem de util.

Din moment ce promova meditaţiile în mod sistematic, visele deveneau mai calme. Acest lucru, la rândul său, se reflecta asupra rutinei matinale și a altor eveniemente.

Aici putem observa un o cerc continuu care se completează singur. Calmul lăuntric duce la vise plăcute, iar visele plăcute sporesc cresc starea interioară de bine.

Sursa :