Adevărul despre cum bărbaţii trec peste o despărţire

Despărţirea este o experienţă neplăcută pentru ambii parteneri. Cine nu ar fi iniţiatorul, ambii trec peste acest eveniment cu greu. Cel mai des se ia în consideraţie perspectiva feminină cu referire la acest aspect. Dar cum rămâne cu bărbaţii?

Desigur, contează cum au fost ei în relaţie, nu tindem să generalizăm lucrurile aici. Totuşi, sunt anumite puncte de intersecție psihologică în care se regăsesc mulți dintre bărbați, după o despărțire dureroasă.

Iată care sunt acestea:

1. Ei își acoperă golul sufletesc cu o altă femeie

Poate fi vorba doar de relații intime, dar şi de alte relaţii de genul. Cel mai rău e că noua iubită poate nici să nu ştie că este pur şi simplu folosită astfel. De regulă, aceste relaţii nu sunt durabile.

2. Ei le scriu fostelor

Te-ai mirat vreodată de ce fostul din senin ţi-a scris? Cel mai probabil trece printr-o despărţire.

3. Îşi dau frâu liber emoțiilor

Mai ales dacă a fost în relaţii durabile, bărbatul poate să fie dornic să simt acea libertate absolută. Să fie un burlac adevărat şi să flirteze cu toate. În realitate el doar încearcă să se eschiveze de la emoţiile pe care le trăieşte.

4. Devin mai închişi

Rar, dar unii bărbaţi după o relaţie refuză să mai iniţieze ceva. Adesea se dedică hobby-urilor. Asta din nou e doar o modalitate de a se ascunde de sentimente.

5. Işi ies din minţi

Unii bărbaţi sunt extrem de furioşi când sunt părăsiţi. Ei încep să facă lucruri nebune, de exemplu să bârfească domnişoara sau să o urmărească. Desigur, asta indică la unele inclinaţii psiho-emoţionale ale persoanei.

6. Modul sănătos

Bărbaţii mai maturi îşi oferă timp să treacă peste emoţiile ce-i cuprind.

Sursa :