Adevărul crud despre cum trebuie să uiți bărbatul, care niciodată nu a fost al tău!

Este prostesc să suferi doar pentru că ai pierdut pe cineva, care nu te consideră decât un prieten sau o parteneră de monent. Nu trebuie să fii furioasă pe el și să-l învinovățești pentru durerea pe care o simți. El nu este responsabil de suferința ta.

A fost sincer cu tine, ți-a spus că nu este gata pentru o relație serioasă. Ți-a explicat că nu puteți fi împreună. Tu însă oricum te-ai îndrăgostit de el.

L-ai ales, pentru că sperai că într-o zi va aprecia eforturile tale, făcute de dragul lui. Sperai că îți va oferi o șansă. Sperai că se va schimba pentru tine.

Erai gata să aștepți, până va decide ceva, până lumea ta se va întoarce invers, atunci când îți va spune că se întâlnește cu alta.

Te prefăceai că ești fericită pentru el. 

Îți țineai cu greu lacrimile, care-ți umpleau ochii. Ai zâmbit forțat și i-ai arătat mândria ta. I-ai dorit tot binele, chiar dacă în interiorul tău toată lumea se prăbușea.

El ți-a rănit inima și a fărâmat-o în mii de bucăți, chiar dacă nu înțelegea asta. Cel mai rău e că tu nu erai sigură – nu știai că ai dreptul să plângi și să suferi. Adevărul e că el niciodată nu a fost omul tău.

Dar să uiți bărbatul care nu te-a plăcut e la fel ca atunci când pui punct unei relații. Trebuie să accepți gândul că nimic nu a mers, că nu a fost să fie. Acest om nu era predestinat să fie parte din povestea vieții tale.

Trebuie să crezi că vei întâlni pe cineva mai bun. Că va veni timpul potrivit, atunci când vei întâlni pe cel care va fi sigur – tu ești aleasa lui.

Până atunci trebuie să te iubești și să te respecți, pentru a putea trăi fericită. Trebuie să nu te mai invinuiești, pentru că într-o zi îl vei uita. Vei găsi pe cel care va ocupa cel mai important loc în inima ta. Vei simți adevăratul fior al dragostei, vei fi împlinită.

Nu trebuie să-ți fie rușine că ai iubit pe cineva care nu a simțit nimic pentru tine. Este firesc, se întâmplă uneori să pari naivă în fața altuia. Ai iubit sincer, ai simțit sincer.

Crezi că nu-l vei putea uita? Cu timpul însă vei înțelege că e cel mai ușor lucru, atunci când vei întâlni omul potrivit. Vei înțelege că el nu mai merită atenția ta.

El nu e unicul, el nu e acel bărbat potrivit. Într-o zi pur și simplu vei zâmbi, aducându-ți aminte de acele momente când erai îndrăgostită de altcineva…

Sursa :