Adevărul crud despre amantele bărbaților căsătoriți

Am auzit foarte multe cazuri de adulter și vreau să-mi dau seama ce au în minte bărbații căsătoriți, ce vor să găsească, ce nu le convine… De ce o fac? Iată și câteva concluzii la care am ajuns:

Nu înseamnă că soția este schimbată pentru o persoană mai bună

Unii bărbați nu sunt atât de stricți în alegerea unei amante. De foarte multe ori, un tânăr este pregătit să zboare pe aripile pasiunii cu o doamnă cu 20 de ani mai mare ca el. Chiar dacă soția lui este tânără și frumoasă, dar amanta nu e tocmai printre cele mai grozave. Am văzut multe anunțuri pe rețelele matrimoniale că se caută o amantă, una oricare. Există un anumit tip de bărbați car, după căsătorie, își doresc orice femeie, de orice vârstă, înălțime sau greutate. Pe toate, cu excepția propriei soții. Este o pură încercare de a avea ceva nou.

Există bărbați care, dimpotrivă, sunt foarte preocupați de aspectul unei fete

Ei au ajuns la un nou nivel în carieră și sunt gata să dea bani pentru intimitate, cu o femeie de o anumită vârstă, constituție, grad de îngrijire. De regulă, acești bărbați au intrat într-o nouă criză de vârstă și cu această doamnă nouă, ca scut, ei încearcă să se protejeze de bătrânețe și alte probleme legate de vârstă. Ei sunt bărbații care și-au dat seama că este prestigios să ai ca amantă o fată slabă, înaltă, frumoasă, iar orice altceva i se pare un compromis.

Mai există și o altă categorie de bărbați

Cei care la început par a fi normali, dar se schimbă dramatic odată cu nașterea unui copil. O femeie, care cândva a avut o înfățișare frumoasă, odată cu nașterea copilului se transformă instantaneu într-o femeie tristă. Nu neapărat în sens fizic, dar transformarea are loc doar în ochii lui.

Există bărbați care, chiar înainte de a se căsători, simt nevoia de a avea o amantă

Într-un fel, amanta îi confirmă statutul lui de bărbat alfa. Pentru un astfel de bărbat este imposibil să aibă doar o singură femeie toată viața.

Sunt bărbați de la care niciodată nu te-ai aștepta la o trădare

Ei sunt tipul de bărbați foarte credincioși, merg împreună cu soția în diferite pelerinaje, ba chiar țin post… Și totuși, la un moment dat, trișează.