Adevăratele motive pentru care atragi doar bărbați nepotriviți

Suntem ca un magnet pentru persoanele pierdute în spațiu și pe care trebuie să le ajutăm să își revină. Deși este extrem de greu să faci acest lucru. Cumva, atragem persoane defecte, oameni trădători, persoane inaccesibile emoțional, bărbați alcoolici, narcomani, narcisiști și psihopați. Încercăm să îi ajutăm, să îi înțelegem.

Facem asta, deoarece credem că anume noi suntem cei care îi pot salva. Suntem singurele personaje din această lume care să îi poată schimba, care ar transforma un trădător într-un prieten devotat, l-ar salva, l-ar ajuta să depășească problemele psihologice și i-ar oferi un viitor împreună.

Dar cât de multe am încerca, ei nu se vor schimba și atunci dăm vina pe noi. Ne analizăm minuțios și încercăm să găsim ce neajunsuri avem, ce anume a încurcat în realizarea acestor planuri. Cu ajutorul acestor oameni, noi învățăm să devenim egoiști. Ei fac tot posibilul ca noi într-o bună zi să ne oprim și să spunem :”Stop!Cum rămâne cu mine?” și să începem să ne respectăm și să ne iubim.

Ar fi timpul să înțelegem că fericirea bărbaților nu este răspunderea noastră. Merităm să avem în viața noastră oameni care nu au nevoie de corecție, dar avem nevoie de persoane independente, cu verticalitate. Ca să atrageți un bărbat bun, trebuie să încetați să vă faceți griji de suferința celorlalți. Puneți accentul pe viața proprie și atrageți pe cei care merită. Ca să scăpați de dependența de a salva bărbați nepotriviți, urmați acești pași:

1. Recunoașteți aceste tipuri de bărbați

Semnele, felul cum se poartă, manierele acestor persoane le cunoașteți foarte bine. La prima aparițe a lor, fugițți! Și nu priviți în urmă!

2. Puneți întrebarea potrivită

Înainte să vă întrebați:”Cum aș putea să îl salvez?”, întrebați-vă:”Cum să mă protejez pe mine?”. Altruismul este o calitate minunată, dar există o limită.

3. Ascultați-vă intuiția

Intuiția trebuie să vă fie cel mai bun prieten. Ea vă spune când ceva nu este în regulă, când este vremea să vă orpiți.

4. Nu uitați cine sunteți

Știm cine suntem. Știm ce merităm. Învățați să vă iubiți. Din nou.

Sursa :