Adevărata iubire nu se cucerește. Nu trebuie să atragi cu forța pe cel care-ți este trimis de soartă!

Am auzit destule idei de genul: pentru ca o persoană să se îndrăgostească de tine este nevoie de timp.

Însă de fiecare dată am considerat această idee extrem de absurdă.

Nu pot să neg că la începutul unei relații este foarte important să petrecem cât mai mult timp cu partenerul, dar acest lucru devine inutil odată ce este perceput mai mult ca o necesitate, decât ca o plăcere.

Cât de nesăbuit trebuie să fii ca să te arunci într-o relație al cărei viitor ți-l dorești doar tu. Iubirea nu trebuie să devină o luptă pentru supraviețuire. Renunță să mai depui efort ca relația să dureze, dacă partenerul tău nu este cointeresat.

Îți vei da seama că el nu este persona potrivită când fiecare tentativă de a-i arăta adevărata ta valoare se va finaliza cu eșec. Nu fi disperată să-i arăți că ești dispusă să devii iubita perfectă, căci pentru o persoană care nu te iubește cu adevarat nu vei fi niciodată destul de bună.

Am încercat să compar o relație amoroasă cu una de prietenie. În cea de-a doua nu am depus efort pentru a găsi persoana potrivită. În clipa în care prietena a apărut în viața mea mi-am dat seama că ea e persoana pe care o vreau alături.

De atunci, am sunat-o și i-am scris doar din dorința de a mă bucura de compania ei. Am planificat o multitudine de vacanțe împreună, ajunul cărora au fost pline de suspansul unei revederi.

Nu am luptat ca să-i merit afecțiunea. Aici, iubirea a existat ca un sentiment firesc.

Să fiu sinceră, prietenia îmi pare mult mai ușoară decât o relație amoroasă. Prietenii mi-au fost întotdeauna alături de mine, atunci când am avut nevoie. Nu a fost nevoie ca ei să mă cunoască mai bine ca să-și dea seama că țin la mine. O știau de la început.

Oamenii care vor fi meniți să facă parte din destinul tău, nu vor cere dovada valorii tale. Nu va fi nevoie să ceri atenția lor. O persoană sortită ție te va aprecia și te va iubi.