Acum îți faci o carieră, îți faci un nume, faci bani. O să-i spui mai târziu că o iubești, când deja va fi cu altul

Te gândești că vrei să ajungi cineva, vrei să demonstrezi întregii lumi ce poți. Te gândești că îți vei face o carieră și vei fi bogat. Te gândești că toți te vor cunoaște și vor dori să-ți fie prieteni. Te gândești că ai atât de multe treburi și termene limită și afacerile cresc. Apoi într-o zi întorci capul în dreapta ta și înțelegi că ești singur. Fie nu ai avut timp să găsești pe cineva drag, fie ai avut acel om drag, dar te-a părăsit.

Dragostea nu așteaptă. Nici femeia de lângă tine nu așteaptă: ea vrea să fie iubită. Ea vrea atenție, grijă, încrederea unui bărbat. Ce rost are dacă îi aduci milioane? Ce rost are dacă îi cumperi haine scumpe și o inviți o dată în lună la o cină și acolo tăceți toată seara? Partea cu cariera e bună, până nu se ajunge să uiți de restul lucrurilor. Dacă dragostea dintre voi e puternică și tu știi cum să o faci fericită pe ea, crede-mă că la rândul ei te va susține în tot ceea ce faci și-ți va fi alături. Asta face diferența dintre oamenii bogați în bani și cei bogați cu sufletul.

Ea nu va dori castele scumpe, dacă va ține la tine cu adevărat. Ea va căuta să-i fii aproape în fiecare zi, să o iubești sincer, să-i demonstrezi că-ți pasă. Dacă la fiecare tentativă de-a ei să faceți ceva împreună vei răspunde cu un „vezi că sunt ocupat?” sau „du-te singură”, vei găsi într-o zi camera goală și patul rece. Atunci o vei căuta. O vei găsi fericită îm brațele unui om care o va iubi cu adevărat. Și vei regreta că atât de mult ți-a păsat de bani și atât de puțin de dragoste. De ce să ajungi în acel moment? Fă lucrurile corect și vei trăi o viață corectă și frumoasă!