Aceste semne îngrijorătoare îți spun că, din păcate, e timpul să-ți reevaluezi relația

Într-o relație echilibrată, partenerii trec împreună peste toate încercările apărute. Chiar și cei mai potriviți parteneri, care se iubesc sincer, trebuie să muncească mult asupra relației lor, pentru ca aceasta să dureze, să fie frumoasă și stabilă. Oamenii permanent se schimbă, se dezvoltă Într-o relație reușită, partenerii discută, caută soluții, vin cu idei și fac tot posibilul ca să treacă peste orice greutate

Sunt momente când simți că ceva nu mai merge. Aceste semnale poate că îți transmit un mesaj: a venit timpul să îți reevaluezi relația.

1. Aveți prea puține amintiri frumoase împreună

Viața e prea plină de evenimente, de foarte multe ori partenerul tău nu prea reușește să îți ofere suficient timp pe care să îl petreceți împreună. Dacă el mai mereu vă ignoră sau simți că ați început să vă îndepărtați unul de altul, cred că a venit vremea să reevaluezi relația.

2. Nu vrei ca partenerul tău să comunice cu rudele și prietenii tăi

Când iubești pe cineva și ai o relație serioasă, te bucuri că partenerul tău comunică cu cei dragi ție. Dacă doar gândul că el vorbește cu prietenii tăi îți dă dureri de cap, ar trebui să te întrebi ce se întâmplă. Îți este rușine cu el? Dacă da, de ce? Crezi că  cei dragi nu îl plac? Dacă l-ai iubi pe cel care îți este partener, te-ai mândri cu el. 

3. Crezi că partenerul tău te manipulează

Esența unei relații nu constă în ce poți obține de la o persoană. Este important să vă iubiți reciproc pentru ceea ce sunteți și să vă ajutați unul pe altul să vă dezvoltați. Dacă simți că partenerul tău se joacă cu tine, este mare probabilitatea că el doar se folosește de tine.

4. Ești mereu pe locul doi

O relație implică un compromis egal între două persoane, atunci când pe primul loc trebuie să fie nevoile tale sau ale partenerului. Dacă unul dintre voi mereu este pe locul doi, atunci ceva nu este în regulă.

5. Viața ta este un stres constant

Anxietatea și stresul pot avea mai multe motive. Trăim într-o lume cu multe schimbări, care se produc foarte rapid, de aceea simțim prea multă presiune asupra noastră. Dar o relație frumoasă ar trebui să fie locul sigur, calm, iar îmbrățișarea partenerului să ne ușureze cât de cât tot stresul și toate problemele. 

6. Nu te mai vezi cu prietenii

Petrecerea timpului cu partenerul tău este foarte importantă, fără îndoială. Dar să-ți petreci tot timpul cu el, neglijând persoanele din jurul tău, nu este ceva normal. Și tu ai nevoie de propriul spațiu, de timpul tău liber pe care să îl petreci cu prietenii.

7. Nu mai ai încredere în cuvintele partenerului

Tot ce spune partenerul tău te face să te îndoiești. Mereu cauți dovezi legate de sinceritatea lui. Relația ta nu mai este ceea ce părea la început. Încrederea este un stâlp de bază al unei relații. 

Totuși, dacă partenerul tău este de încredere, dacă te iubește și te respectă, atunci fă tot posibilul să oferi la fel de multă dragoste și la fel de mult respect.

Sursa :