Aceste femei NU sunt pregătite emoțional pentru o relație: verifică și tu!

Auzim des despre femei care sunt percepute ca și perfecte, dar care sunt în continuare singure. Sunt inteligente, asigurate material, cu simțul umorului și un aspect fermecător, dar încă cu un statut de celibatară. Iar alte femei, cu imperfecțiuni vizibile, se pot mândri cu o relație de invidiat.

Ideea constă în faptul că poți să nu fii realizată pe plan profesional, să prestezi o magine de sine banală, dar să sesizezi toate necesitățile emoționale ale unui bărbat și astfel să-l cucerești.

Existe unele tipuri de femei care, deși sunt aproape de un ideal, nu au succes la bărbați. 

Există tipul partenerei suspicioase, cu o atitudine negativă față de toți bărbații și nu este în stare să creeze o relație bazată pe sinceritate și încredere.

Alte femei proiectează pe potențialii parteneri o imagine distorsionată a bărbatului pe care a memorat-o în copilărie. Dacă a avut un tată despotic, rigid emoțional, dominat de un stoicism nociv, ea neapărat va fi neîncrezătoare și paranoică în raport cu partenerii ei.

În cazul când o fată a crescut fără un model masculin, femeia din viitor își va asuma comportamental modelul masculinității. Va fi extrem de independentă, va lucra la câteva servicii și va fi extrem de puternică. Ea va considera toți bărbații niște ființe slabe, nedemne de încredere, care nu își doresc altceva decât să exploateze femeile.

Un alt tip de femeie este cea extrem de pretențioasă. Ea judecă bărbatul după prima impresie și este de ajuns ca o calitate de a lui să nu coincidă cu dorințele ei ca ea să îl excludă din viața ei.

Pe de altă parte, există și femeia care are probleme psihologice multiple și își alege un partener care va avea și el tulburări psihologice.

Femeia care nu crede în iubire, niciodată nu va fi înconjurată de bărbați care o să o iubească.

Femeia care se va percepe ca și victimă, inconștient va alege doar tirani.

Partenera suspicioasă va selecta exclusiv bărbați care o va înșela și minți.

Contează ca o femeie să își conștientizeze adevărata valoare, precum și să-și înțeleagă defectele pentru a-și maximiza șansele la o relație de calitate.

Sursa :