Aceste două tipuri de femei sunt considerate cele mai fermecătoare de către bărbați

Nu sunt doar vorbe. Există două tipuri de femei pe care bărbații le consideră cu adevărat fermecătoare. Femeile au tot încercat să afle pentru sine care este formula atractivității. Care trăsături de caracter, care comportament atrage ca un magnet un bărbat? Desigur, câți bărbați sunt în lume, atâtea și preferințe există. Totuși, există două tipuri de femei care mereu au plăcut și plac bărbaților.

Ați observat cum practic toți adolescenții din universitate sunt îndrăgostiți de aceeași domnișoară? Sau colegii de serviciu admiră toți aceeași femeie, nu întotdeuna cea mai drăguță. Deci, iată care sunt cele două tipuri de femei:

Femeia-Mamă!

Potrivit mai multor studii, fetele caută în mod conștient la partenerii lor cacteristici ale tatălui, chiar dacă relația nu se înfiripă până la urmă. Iar bărbații caută în femei caracteristici ale mamelor. Aceste lucruri sunt adânc încătușate în subconștientul nostru. Prin aceste alegeri vrem să întoarcem acel sentimente de siguranță din nou.

Idealul nostru legat de relații și casă vine din copilărie. Această atracție este legată de amintirile noastre din copilărie. Nu ne putem întoarce în trecut, dar încercăm să ne ținem legați de trecut. Iată de ce bărbații sunt atrași de tipul Femeia-Mamă. Acești bărbați rămân în adâncul sufletului acei băieței mici și fără apărare.

Ei vor iubire necondiționată, căldură, mâncare gustoasă ca a mamei și casă confortabilă ca a mamei. Dar cel mai important. vor ca femeia să iubească și să aibă grijă de copii. Nu etichetați acești bărbați ca fiind”feciorașul mamei”. Aici merge vorba despre instinctul primar, când a avut de îndeplinit două sarcini: să supraviețuiască ca om și să lase din urma sa urmași.

Mulți bărbații în inconștientul lor caută femei care să semene cu mama lor. Mamele noastre lasă o urmă adâncă în inima noastră. Bărbații caută în femeile lor trăsături cât mai apropiate de cele ale mamei lor: vocea, figura, obiceiurile și simțul umorului. Dacă mamele au avut grijă de ei, dacă i-au crescut cu dragoste, cu căldură, atunci ei caută astfel de femei. Dacă au avut mame puternice, bărbații caută femei puternice.

Mamele au o influență enormă asupra fiilor: nu doar oferă copiilor un model de viitoare soție, dar sfaturile și observațiile mamei îl influențează pe bărbat chiar și când este adult. Dacă mama a fost o persoană depresivă și dispoziția ei se schimba foarte des, atunci fiii cresc niște bărbați care au frică de sentimentele de dragoste și armonie. De aceea acest tip de bărbat deseori fuge de partenera sa atunci când simte afecțiune și iubire.

Femeia-Prieten!

Bărbatul nu caută în femeia iubită doar atracție fizică și intimitate. Desori ei au nevoie de un prieten, cu care să poată vorbi despre orice, căruia să îi destăinuie cele mai ascunse gânduri sau cu care să poată merge la un meci de fotbal. Deci femeile greșesc amarnic când spun că bărbații au nevoie doar de un singur lucru. Nu, nu toți au nevoie de o femeie-model. Au nevoie de cineva cu care să împărtășească idei, secrete, gânduri.

Cheia spre o relație sănătoaă este să ai un caracter potrivit pentru a fi un bun prieten. A fi prieten cu o femeie duce la o apropiere sufletească dintre parteneri.

A fi un bun prieten al partenerului de viață este foarte minunat, acest lucru duce la o căsătorie fericită. Prietenia trebuie să se bazeze pe încredere, respect și bucuria de a comunica unul cu celălalt. De regulă, soții care în căsnicie sunt și buni prieteni, se cunosc foarte bine unul pe celălalt, știu ce le place, care sunt hobby-urile preferate, ce îl bucură sau îl supără pe partener. Soții–prieteni se respectă foarte mult unul pe celălalt și își arată iubirea zi de zi.