Aceste 7 principii te vor ajuta să trăiești exact așa cum vrei

Nu are sens să-ți privești trecutul și viața cu regret. Există doar ,,aici și acum”. Pentru a ajunge să îți trăiești viața de vis este nevoie de concentrare maximă asupra scopurilor tale. Iată 7 principii de viață care te vor ajuta să faci acest lucru:

Transformă problemele în sarcini

Rezistă atunci când întâmpini dificultăți. Nu te speria și nu ceda în fața problemelor. În loc să te întrebi ,,de ce s-a întâmplat așa?”, pune-ți întrebarea ,,cum pot ieși din încurcătură?”.

  • Transformă eșecurile în experiență

Transformă realitatea în joc

Eșecurile trebuie percepute ca experiență de viață. Universul niciodată nu îți trimite provocări peste măsura posibilităților tale.

Dacă vrei să devii cineva, trebuie să te comporți de parcă ai fi devenit deja astfel. Chiar dacă nu dispui de resursele necesare la moment, fă tot ce poți cu ce ai la îndemână.

Ziua perfectă pentru un nou început este chiar azi. Schimbă motto-ul ,,Nu pot! Nu este posibil!” în ,,Cum voi începe săfac asta?”

  • Transformă ideile în fapte

Din moment ce ai o idee, fă tot posibilul pentru a o pune în practică.

Există o zicătoare japoneză ,,Dacă te-ai gândit – hotărăște-te, dacă te-ai hotărât – nu te mai gândi”.

  • Transformă frica în motivație

Succesul tău se află în spatele unui zid care se numește Frică.

Nu există soluție mai bună de a depăși frica decât de a face ceva în pofida ei. Doar înaintând vei observa că ea dispare. Până când nu te miști tu, zidul tot pe loc va sta.

  • Transformă ,,trebuie” în ,,vreau”

Lucrează asupra ta, asupra intelieneței tale, stimei de sine, asupra corpului. Doar prin muncă vei putea să faci lucrurile pe care ți le dorești, și nu pe cele care trebuie.

  • Transformă pesimismul în optimism

Optimiștii sunt cei care își trăiesc visurile. Pesimiștii sunt cei prinși în propriile coșmaruri. Începe să gândești într-o notă mai pozitivă.

Disciplinează-te, adoptă noi principii de gândire, schimbă-te! Doar așa vei ajunge fericit.

Sursa :