15 calități care îi vor face pe bărbați să te iubească la nebunie, cu adevărat

Nu există o formulă unică a iubirii. Sunt însă câteva trăsături specifice care atrag oamenii, care ajută să construiești încredere și relații de lungă durată. Calea către iubire vine din atașamentul sincer, capacitatea de a crește ca personalitate, compatibilitățile între oameni și emoții.

Iată 15 calități pe care dacă le însușești, îi vor face pe bărbați să te iubească cu adevărat:

1. Încrederea în sine

Atunci când te iubești, ceilalți te vor iubi și ei. Să fii sigură în forțele proprii nu este ușor, dar capacitatea de a te simți confortabil în propriul corp, fermitatea privirii și siguranța va atrage omul care va vedea la tine tot ce e mai frumos.

2. Bunătatea

E banal, dar e adevărat. Atât timp cât bunătatea e o calitate personală, ceilalți vor simți imediat și vor aprecia asta.

3. Feminitatea

E firesc să trezești interesul bărbaților. Însăși senzația că ești o femeie deosebită pe care nu o poți cuceri ușor atrage un bărbat.

4. Compatibilitatea

Lucrurile care sunt total diferite – se resping. Dacă la început o fată bună va fi atrasă de un băiat rău, după ceva timp aceata va înțelege că nu au nimic în comun și nu pot fi împreună.

5. Atenția

Să fii atentă față de lucrurile care se întâmplă în jur, dar și față de alți oameni, să poți asculta și înțelege e o calitate atractivă.

6. Mirosul plăcut

Pe lângă parfumuri și alte esențe, mirosul propriului corp e foarte important. El poate înnebuni un bărbat.

7. Viața personală

Nu trebuie să depinzi în totalitate de partener. Trebuie să ai o viață înteresantă, cu activități, hobby-uri, interese multe. Atunci vei atrage oameni potriviți.

8. Deschiderea

Dacă nu spui nimănui despre ceea ce simți, nimeni nu te va remarca și nu te va înțelege. Capacitatea de a fi deschisă, de a exterioriza emoțiile și de a cere ajutorul atunci când ai nevoie e importantă într-o relație cu cineva.

9. Atacția fizică

Nu ai cum să elimini acest aspect.

10. Capacitatea de a menține contact vizual. 

Atunci când privești pe cineva în ochi, momentul respectiv ajută la crearea unei emoții specifice, pline de încredere.

11. Capacitatea de a asculta

Nu e suficient să dai afirmativ din cap, trebuie să te implici în discuție, să oferi un răspuns, să susții. Atunci celălalt va aprecia mult.

12. O memorie de invidiat

Un bărbat va aprecia atunci când îți vei aduce aminte despre anuminte momente importante din viața voastră.

13. Grija față de tine

Nu poți să ai grijă de altcineva și nu poți cere atenția cuiva, dacă nu ai grijă în primul rând de tine.

14. Limbajul corpului

Comunicarea nonverbală e foarte importantă. Tonalitatea vocii, expresivitatea feței sunt moduri de a te înțelege cu omul de alături fără a spune un cuvânt.

15. Sinceritatea

Atunci când nu joci un rol și ești sinceră, această emoție atrage și păstrează alături omul potrivit.

Sursa :