Abilitatea femeilor care le ajută să atragă în viața lor bărbați potriviți, succes și fericire

„Femeile deseori se întreabă care e cea mai eficientă metodă de a atrage în viața lor bărbați potriviți, succes și fericire. Răspunsul meu este întotdeauna simplu – primește plăcere de la viață! Cu cât mai proeminentă și vibrantă va părea plăcerea ta, cu atât mai mulți bărbați vor vrea să o împartă cu tine. Energia plăcerii – e cea mai puternică sursă de atracție a oamenilor.” – Lin Bao

Secretul succesului tău e foarte simplu și se ascunde la suprafața lucrurilor: învață să faci ceva semnificativ, care ți-ar provoca plăcere autentică!

Energia umană comportă o valoare primordială în viața fiecărui om. Totuși, depinde doar de noi cât de bine o mânuim. Tu, în calitate de femeie, ai o energie mult mai intensă și sesizabilă decât cea a bărbaților. De aceea, îți recomandăm să înveți a o folosi în favoarea ta – acest lucru îți va deschide multe uși!

Care bărbat ar putea rezista plăcerii de a se afla în compania unui om fericit în propria piele? Cu toții suntem în căutarea armoniei în partenerul nostru, pentru că în subconștient ne dăm seama că el o va împărtăși cu noi.

Ai încredere în sfatul nostru – fii fericită, iar ceilalți vor admira atitudinea ta.

Trebuie să fii capabilă să primești plăcere din tot ce faci, chiar și din detalii. De exemplu, apreciază-ți cafeaua de dimineața și starea pe care o simți, consumând-o; sau plimbarea în amurg, fie chiar și drumul tău de la muncă până acasă.

Începe cu iubirea pentru propria persoană! Reține că ești autosuficientă, că nu ai nevoie de aprecierea altora, pentru a-ți consolida valoarea. Ai fost născută pentru a construi, pentru a fundamenta o personalitate ilustră, compusă din intelect, moralitate flexibilă și cu siguranță – simț estetic!

Firește că ești minunată! Iată de ce partenrul tău nu trebuie să fie o definiție exhaustivă a felului tău de a-ți contempla ființa, ci doar o completare a frumosului deja existent în tine.

În ziua când vei înțelege, cu adevărat, aceste lucruri, nu vei mai avea nevoie de nimeni și de nimic. Toți, însă, vor avea nevoie de tine!

Sursa :