9 tipuri de cupluri care nu au un viitor împreună

Regulile sunt bune, deoarece pentru fiecare din ele există și excepții. Pentru mulți alții, unele reguli se dovedesc a fi utile. Iată câteva tipuri de cupluri care nu au absolut nici un viitor împreună:

1. Cuplurile care speră să se reeduce reciproc

Nu te căsătorești cu omul care va fi, dar cu cel care este acum. Dacă are ceva care te enervează, obișnuiește-te cu ideea că această trăsătură nu se va schimba. Nu știi dacă vei putea trăi cu toate neajunsurile lui. 

2. Cupluri care trăiesc drame în fiecare zi

Există cupluri artistice care nu pot trăi o zi fără drame. Dar asta e mai mult o excepție, decât o regulă. De obicei, acești oameni sunt cei care au nevoie de atenția publicului, au nevoie ca cineva să le urmărească toate evenimentele sociale. 

3. Doar intimitate

Fierbinte, ca și boabele de cafea, intimitatea este un vis pentru mulți. Dar într-o relație de lungă durată va trebui să discutați acest aspect. Compatibilitatea intimă de moment nu garantează întotdeauna o compatibilitate deplină într-o relație de lungă durată.

4. Cuplurile care își aleg partenerul după anumite criterii

Există cupluri care arată perfect din toate punctele de vedere. Dar, după un timp, se dovedește că ambii parteneri privesc diferit unele lucruri din viața reală, despre care nici nu au discutat. Nu trebui de ignorat acest lucru, dacă se referă valori, convingeri și stilurile de viață. 

5. Cuplurile care au echilibrul emoțional 

Dacă, din punct de vedere emoțional, unul din parteneri își asumă toată munca, după un timp echilibrul este deranjat. Acest lucru schimbă dinamica dezvoltării relațiilor. 

6. Cuplurile care se răzbună

Ea a înșelat. El la fel. El nu a vrut să meargă în vizită la părinții ei, iar acum din principiu ea nu mai merge cu el să îi viziteze pe ai lui. Este un obicei foarte prost. Jocul va continua până când unul dintre parteneri va pleca.

7. Diferența mare de vârstă

Diferența de 30 de ani atunci când unul din parteneri are 25, iar celălalt 55 se simte, dar când partenerii ajung la vârsta de 45 și 75, se simte mult mai tare. Desigur că există și excepții, când cuplurile cu o diferență mare de vârstă trăiesc ani frumoși împreună.

8. Cuplurile care nu vorbesc despre bani

A vorbi despre bani cu siguranță nu este cel mai plăcut lucru pe care să îl faci, dar trebuie din când în când, atunci când ești căsătorit. Când în familie apar dispute legate de bani și cheltuieli, este un important semn că relația merge spre divorț.

9. Când unul dintre parteneri este un narcisist

Cei care se potrivesc descrierii unei personalități narcisiste sunt foarte imprevizibili și neliniștiți în relațiile pe care le au. Sunt atât de absorbiți de ei înșiși, încât uită să arate empatie și simpatie pentru cel de lângă el.