9 situații când pur și simplu trebuie să-i ignori mesajele

De câte ori ai avut acest sentiment: dacă continui o anumită discuție, totul se va ruina. De câte ori te-ai gândit să nu-i răspunzi și acum îți pare rău că ai făcut-o? Ai fi putut trece de mult peste „El”, însă tentația a fost mai puternică.

Îți prezentăm 10 situații în care trebuie să lupți și să-i ignori mesajele, dacă-ți dorești să mergi mai departe și să fii fericită.

1. Când în sfârșit l-ai uitat, iar el încearcă să revină în viața ta

Nu-l lăsa să-și continue jocurile cu tine. Meriți să mergi mai departe și să-ți găsești fericirea fără el. Nu-l lăsa să te țină legată ca să te poată trage înapoi când își dorește.

2. Când continuă să te deruteze

Conversația ar putea fi interesantă și lipsită de stres. Dar dacă încerci din răsputeri să-i decodezi mesajele pentru a înțelege ce spune, renunță. Găsește pe cineva care va spune exact ce va gândi.

3. Când îți scrie prima dată după câteva săptămâni și știi că e beat

Nu este plăcut ca cineva să-și amintească de tine doar sub influența alcoolului. Trebuie să-i fii în gânduri când e cu capul limpede. Când gândește clar și rațional.

4. Când ți-a ignorat ultimele 10 mesaje

Este un ipocrit dacă așteaptă să-i răspunzi imediat la mesaje după ce el ți le-a ignorat mult timp pe ale tale. Nu-i oferi plăcerea de a te folosi cum îi place.

5. Când te plimbi cu prietenii

Poate aștepta câteva minute până îi vei răspunde. Nu manifesta lipsă de respect față de prietenii tăi și nu sta în telefon în timp ce îți povestesc ceva. Bucură-te de timpul pe care-l petreci cu ei.

6. Când îți scrie la miezul nopții și are nevoie doar de un moment intim, iar tu vrei ceva mai mult

Dacă sunteți interesați de lucruri diferite, atunci nimic nu va funcționa. Indiferent cât de mult vrei să-l săruți. Acest sărut va duce doar la o emoție de moment și la nimic mai mult.

7. Când începe conversația prin a te ruga să-i trimiți o poză în care apari goală

Este un semn clar că are nevoie doar de corpul tău.

8. Când este într-o altă relație

Dacă știi că aveți sentimente unul față de celălalt și că mereu flirtează, ignoră-i mesajele. Nu-l ajuta să-și înșele partenera.

 

10. Când simți că această discuție îți va aduce mai mult stres decât fericire

Nu vei deveni un om teribil, pentru că-i vei ignora mesajele. Dacă este un om toxic, nu trebuie să irosești nici măcar o secundă. Dedică-ți acest timp ție!

Sursa :