9 semne importante că ești doar varianta lui de rezervă, până nu-și va întâlni adevărata jumătate

Este dureros atunci când omul drag te consideră doar un personaj intermediar. Pentru a evita situația dată, fii atentă la semnalele alarmante care-ți spun că partenerul te folosește și că abia așteaptă să-și întâlnească adevărata jumătate.

1. Este imposibil să faceți un plac comun

Mulți oameni refuză să comunice partenerului despre planurile lor, dar și să facă planuri comune. Ei pur și simplu nu-și văd viitorul alături de acel om. Chiar și dacă cel de alături spune „Trăiesc cu prezentul” – e un motiv să se eschiveze de la responsabilități.

2. Joci rolul de calmant

Dacă partenerul abia a ieșit dintr-o relație, cel mai probabil că vei fi persoana care o va ajuta să treacă peste acest moment dificil. Oamenii se simt singuri după despărțire și încearcă să atragă alți oameni, doar ca să-i calmeze.

3. V-ați blocat

Ești o prietenă potrivită și nicidecum o pretendentă la inima lui. El nu se implică în relație, voi pur și simplu vă întâlniți. Iubește-ți visurile și valorile și nu te poziționa pe planul doi.

4. Niciodată nu i-ai văzut familia

El nu-ți va spune despre familia și prietenii lui. Mai mult decât atât, el nu va avea intenția să-ți facă cunoștință cu ei. Oricum nu veți fi toată viața împreună.

5. Mereu este ocupat

Dacă partenerul simte că nu-i ești atât de importantă, va găsi modalități să fie ocupat. Însă acesta e un semn că doar te folosește.

6. Nu aveți discuții serioase

Fără ele nu veți construi o relație serioasă. Dacă el de fiecare dată refuză să discutați despre lucruri importante, fii sigură că o face intenționat.

7. Mereu e ocupat cu gândurile lui

Dacă sunteți împreună în oraș și el de fiecare dată privește în gol, sau stă conectat la telefon – înseamnă că ești persoana care doar îi umple senzația de singurătate.

8. Nu te respectă

Dacă partenerul nu te tratează cu respect, înseamnă că-i ești indiferentă. Respectul este foarte important, iar absența lui spune multe despre o relație.

9. Niciodată nu te vei simți în largul tău alături de el

Doar îi umpli golul și atât. În rest nimic nu e mai important ca fericirea lui. Tu ești o rezervă și așa vei rămâne.

Dacă recunoști aceste semnale la relația ta, e timpul să faci unele concluzii și să iei unele decizii.

Sursa :