fb

9 semne că ai găsit bărbatul potrivit, care îți poate deveni cel mai bun soț

Fiecare dintre noi aleargă după ceva în viață. Unii aleargă după bani, unii vor să devină mai puternici, iar alții luptă pentru a fi mai influenți. Dorințele noastre ne caracterizează ca și persoană. Totuși, cea mai mare dorință a a fiecăruia e să iubească și să fie iubit.

Dragostea oferă un sentiment de confort și liniște. Toate grijile trec pe planul doi atunci când ești în brațele omului pe care-l iubești. Te simți protejată și nu îți este frică de nimic. Te dăruiești complet.

Când ești îndrăgostit, pictezi în mintea ta imaginea viitorului comun. Dar ești sigură că această iubire va dura până la moarte sau este doar o relație trecătoare?

Poate că suntem conservatori, dar vreau să cred că mariajul, din fericire sau din păcate, este scopul fiecăruia dintre noi.

Mai jos îți propunem 9 semne care îți vor demonstra dacă ai întâlnit sau nu omul alături de care îți vei putea petrece toată viața:

1. Nu ai nevoie să te prefaci atunci când ești lângă el

Fie că ești într-o perioadă bună sau rea, nu trebuie să joci un anumit rol. Te simți liberă să fii tu însăți când ești alături de omul drag. Într-o relație nu este loc pentru ipocrizie și minciună. Iar în ochii jumătății tale, vei fi mereu singura femeie pe care o iubește.

El te acceptă exact cum ești și indiferent dacă vorbești sau nu prostii, îți este lene sau nu să faci un anumit lucru, sau râzi tare într-un loc public. Te acceptă așa cum ești pentru că te-a ales, iar tu l-ai ales pe el.

2. Fericirea ta – este fericirea lui și invers

Ești deja conștientă că este singurul bărbat din viața ta și că este cel mai bun. Vrea pentru tine tot ce este mai bun, chiar dacă pentru fericirea ta ar trebui să plătească scump. Primește plăcere de la tot ce îți aduce plăcere ție.

Serviciul ocupă mare parte din timpul unui bărbat, dar totuși a învățat să-și găsească timp pentru femeia iubită, chiar dacă programul îi este supraîncărcat.

3. La sfârșitul zilei, singurul lucru pe care îl dorești este să stai lângă el

Nu contează dacă ești bine dispusă sau nu, te simți mai bine dacă îl ai aproape. În acest moment nu-ți poți imagina viața fără prezența lui.

Îți ascultă cu atenție punctul de vedere, chiar dacă are o altă părere cu referire la un anumit subiect. Va fi tolerant, va influența în mod pozitiv rezolvarea problemelor tale și nu-și va permite să te critice.

Toate aceste detalii îți vor face relația mai puternică și mai stabilă.

4. Simpatia și afecțiunea voastră nu poate fi trecută cu vederea

Sunteți compatibili în toate domeniile: fizic, mintal și emoțional. Chimia dintre voi este mai puternică decât orice factor extern. Uneori acest lucru este cel mai important în viața unui om.

Chiar dacă faceți ceva neînsemnat, de exemplu alergați împreună dimineața, deja te simți specială, pentru că ești, pur și simplu, lângă el. Dorința pe care o simți pentru el trece dincolo de granițele dormitorului. Puteți să nu vă atingeți, iar dintr-o dată pofta izbucnește. Și nu vă este rușine de acest lucru.

5. Dorești să împarți cu el tot ce ai

Când îți desenezi în minte viitorul vostru împreună, el devine cel mai important în viața ta și tu în a lui. Nu te sperie absolut deloc ideea de a petrece cu el tot restul vieții tale. Cel mai confortabil loc în viață este aproape de el.

Când se întâmplă ceva frumos sau primești o veste bună, primul lucru pe care vrei să-l faci – să-i povestești lui. Vrei să știi tot ce se întâmplă în viața lui, de dimineață până seara. Uneori te poate irita acest lucru, dar nu vrei să renunți la el pentru nimic în lume.

6. Momentele romantice pentru voi doi – sunt momente necesare

Cina la lumina lumânărilor, plimbările, timpul petrecut împreună în dormitor – toate acestea le faceți conștient, fiecare dintre voi tinde spre momente romantice. Vă place să oferiți fericire unul celuilalt.

El nu se simte rușinat să vorbească despre dificultățile și gândurile sale. Are încredere în tine. Este omul tău și nu se teme să-și arate slăbiciunile, pentru că tu le accepți așa cum sunt. Îl accepți așa cum este.

7. Iubirea ta este nemărginită și mai puternică decât orice neajuns

Dacă îl iubești și îți este frică să îl rănești nu au nici un rost disputele și certurile. Capacitatea de a găsi un compromis – modul cel mai corect de a ieși dintr-o situație dificilă. Și cel mai interesant, ambii veți fi mulțumiți. La sfârșitul zilei vă veți putea îmbrățișa fără a mai fi supărat unul pe celălalt. Iubirea voastră este mai puternică decât toate lucrurile stupide.

8. Nu doar te aude, ci ascultă tot ce îi spui

Jumătatea ta poate citi printre rânduri, îți împărtășește nevoile, se gândește la tine și la grijile tale. Înțelege ce vrei să-i spui fără a-i tot repeta într-una aceleași cuvinte. Vă ajutați reciproc să creșteți ca persoană și fiecare dintre voi devine din ce în ce mai bun.

9. Te acceptă așa cum ești

Uneori ești neglijentă, vorbești tare la telefon sau nu înțelegi glumele lui, dar te iubește anume din cauza acestor calități. Îți spune că defectele tale – sunt valorile tale.

Advertisement

Se mândrește cu tine de față cu toți prietenii, pentru că ești tot ce are mai bun în viață.

Viitorul tău soț știe totul despre tine, lucruri bune și rele, dar te apreciază pentru asta. Îi aparții în totalitate lui, faci parte din viața lui, iar tu ești fericită, pentru că, în sfârșit, l-ai găsit.