9 semne că acest bărbat are nevoie de tine doar pentru a-și satisface ego-ul

Dacă un bărbat este într-o relație cu tine asta nu înseamnă neapărat că te și iubește. Este posibil ca el să aibă nevoie de o creștere a încrederii în sine, pe care o experimentează alături de tine. Dacă ai sesizat că ai o relație în care bărbatul tău are nevoie de tine doar ca să-și hrănească ego-ul, trebuie să-i spui despre acest lucru.

1. Nu planifică un viitor comun

Locuiți împreună, dar nu are de gând să privească înainte. Pentru el este suficient că te are alături.

2. Admiră femeile din jur și nu ascunde acest lucru

Chiar și dacă aveți o relație de ceva timp, el continuă să admire alte femei. Pentru că el nu te vede ca pe un partener, dar ca pe cineva cu care poate petrece frumos timpul și care poate fi înlocuit cu ușurință dacă apare altcineva mai bun.

3. Îți controlează viața

Încă un semn că bărbatul din viața ta te percepe doar ca pe un instrument ca să-și satisfacă ego-ul este că el în permanență îți controlează viața. Nu te percepe ca pe o persoană integră, independentă, cu propriile nevoi și cerințe. În opinia lui, ești doar un bonus.

4. Complimentele lui sunt doar despre modul în care arăți

E bine când primești complimente de la omul drag. Însă dacă toate aceste complimente se referă doar la aspectul tău, este foarte rău. Pentru el nu prea contează inteligența sau istețimea ta, ci doar felul cum arăți.

5. Se laudă cu tine tuturor

De regulă, nu faci cunoștință rudelor și prietenilor cu persoana pe care tocmai ai cunoscut-o. Mai întâi vezi cine este, cum este, dacă sunteți bine împreună. Dar el se laudă cu tine tuturor de parcă și-ar fi cumpărat un nou costum.

6. Te ia cu el peste tot

Când partenerul vrea ca tu să fii parte din viața lui, îți face cunoștință treptat cu oamenii dragi lui. Dar în momentul când te ia cu el peste tot, chiar și dacă tu nu vrei acest lucru și o face de parcă ai fi un obiect, nu e bine.

7. Nu se interesează de viața ta

Nu-i pasă de visele tale, aspirațiile sau hobby-urile tale. Nu caută să afle ce se ascunde în interiorul sufletului tău. Nu-i pasă de părerile sau gândurile tale. Unicul lucru care îl interesează este cât de bine arăți alături de el.

8. E îngrijorat de felul în care arată relația voastră pentru cei din jur

Nu-i prea pasă dacă ești sau nu fericită în relația cu el. Principalul este cum te văd ceilalți din jur și cum pare percepută relația voastră de ceilalți.

9. Mereu critică aspectul tău exterior

Mereu îți face observații despre felul cum arăți, cum te îmbraci, cum te machiezi, dacă ești prea slabă sau ai pus câteva kilograme pe tine. Pentru el, aspectul tău fizic este foarte important.