fb

9 reguli ale unei femei adevărate

Societatea impune adesea cereri enorme femeilor. Ele trebuie să fie mame, soții, fiice, prietene, șefe… Aceste cereri le pot face să se prăbușească și din această cauză trebuie să renunțăm la ele. – Julia Sviyash.

Iată de ce o femeie adevărată va ști mereu să găsească echilibru perfect între toate lucrurile. 9 reguli ale unei femei adevărate!

O femeie adevărată nu aleargă după fericire.

Căutarea fericirii este cel mai stupid și popular sport. Toți aleargă după un viitor mai bun, după mâine, după anul viitor. O femeie adevărată ignoră acest tip de „sport”. Ea trăiește ziua de azi.

Momentul prezent este cel mai interesant și important lucru pentru ea.

Desigur că are planuri de viitor, dar nu va aștepta până mâine: ea trăiește azi. Știe că „Când voi pierde în greutate…” și ”Când voi întâlni bărbatul perfect…” nu sunt motive pentru a-și irosi viața.

A fi o femeie adevărată este un privilegiu și ea înțelege acest lucru.

Admiră și apreciază faptul că s-a născut femeie. A fi femeie nu înseamnă doar a te comporta ca una. Ea știe și simte. A fi o femeie adevărată este un dar. Își cultivă feminitatea, în toate domeniile: interne (trăiri, sentimente, gânduri) și externe (corp, îmbrăcăminte, comportament).

Trăiește în propriul ei ritm.

Dacă ritmul vieții este prea lent, nu ne putem bucura de el. Când este prea repede, nu reușim să savurăm viața. Fiecare dintre noi are propriul ritm de viață. Femeia adevărată simte și trăiește în armonie cu ea. Își gestionează evenimentele din viața ei în modul în care are nevoie și își setează ritmul circumstanțelor.

Trăiește într-un mod în care-și poate face ca toate dorințele să devină realitate, astfel încât să nu-și piardă pofta de viață. Cel mai important lucru în acțiunile ei este să înțeleagă sensul și motivul comportamentului ei.

Este propriul său Nr.1.

Și nu înseamnă că este egoistă, insensibilă, indiferentă sau cinică. Știe doar că în spatele dorinței excesive de a interveni în treburile altora se ascunde teama de a trăi propria viață. Este interesată de viața ei. Nu uită niciodată că spațiul său personal este prețios. Și pe lângă toate, este în măsură să sprijine, să ajute și să compătimească pe ceilalți.

Nu spune niciodată „da”, dacă inima ei spune „nu”. Se ascultă întotdeauna și are încredere în sentimentele proprii.

Nu are nevoie de o listă pentru a le-o prezenta altora.

Fiecare fată primește această listă în copilărie – de la părinți, profesori, vecini, rude, prieteni și colegi. Iar femeile își dedică toată viața lor îndeplinind punctele acestei liste. O femeie adevărată nu are nevoie de ea, pentru că îi lasă pe ceilalți să îi verifice casetele: singură sau căsătorită; de succes sau nu.

Are propriile sale scopuri; le creează și le realizează. Și dacă obiectivele setate nu îndeplinesc standardele societății, nu este problema ei. Le permite altora să o evalueze după bunul lor plac. Este conștientă de faptul că e imposibil să o placă toată lumea.

Lucrează asupra ei, dar nu o face pentru a obține aprobarea cuiva. O face pentru că se iubește.

A crescut fiind o „fată bună”.

O „fată bună” este o fiică. Are o singură sarcină: să fie suficient de bună pentru a obține aprobarea cuiva, chiar dacă propriile dorințe sunt total opuse. O „fată bună”, trăiește în conformitate fie cu principiul „eu ar trebui”, fie cu „nu ar trebui”. Rareori se întreabă ce vrea de fapt.

Femeia adevărată a părăsit „fata bună” din trecut, la fel ca și căutarea constantă pentru aprobare sau laudă. Nu ignoră opiniile altora despre ea, pur și simplu nu dovedește nimic nimănui, mai ales împotriva propriilor interese.

Când vine vorba despre neajunsurile ei, le tratează cu îngăduință. Le vede, dar nu își face mari probleme din cauza lor. Le ascunde, dar în același timp nu le expune întregii lumi.

Singurătatea este un cadou pentru ea.

O femeie adevărată iubește și apreciază timpul petrecut de una singură. Nu încearcă să aducă oameni întâmplători în viața ei pentru a nu rămâne pe cont propriu. Timpul cu sine este cel mai bun moment pentru a-și recupera și umple viața cu calm și sens.

Își iubește vârsta. Întotdeauna.

Beneficiază de vârsta ei. Nu crede că ceea ce faci la 20 de ani sau 60, este „prea devreme” sau „prea târziu”. Este doar o scuză pentru cei care se folosesc de vârsta lor pentru a ascunde frica sau tabu-urile interioare.

O adevărată femeie poate face totul la orice vârstă. De aceea, nu are nici un regret cu privire la lucrurile pe care nu a avut timp să le facă. Încă le poate pune în aplicare! Nu înseamnă că nu are grijă de ea sau că nu încearcă să arate bine. Pur și simplu nu pretinde că e cu 20 de ani mai tânără atât la aspect, cât și la comportament. Știe că fiecare vârstă își are propria frumusețe, sexualitate și farmec.

via: ozon