9 obsesii care apar pe parcursul relației și care într-un final ruinează totul

Când te îndrăgostești până peste urechi, îți poți pierde mințile. Nu te poți gândi la altceva decât la el. Și nu contează cât de inteligentă și echilibrată crezi că ești, când ești îndrăgostită, e doar o chestiune de timp până începi să fii obsedată de următoarele lucruri care pot distruge o relație:

1. Îl urmărești pe rețelele de socializare
Faci scroll pe pagina lui de instagram, chiar dacă ai văzut de zeci de mii de ori toate pozele. Dar acum studiezi toate like-urile și comentariile pe care le primește. Ai dat peste o fată suspectă? Cu siguranță-i studiezi deja pagina.

2. Devii neatentă
Când ești profund îndrăgostită, poți uita de absolut orice. Poți să citești de mai multe ori același paragraf, pentru că nu te poți concentra asupra cuvintelor. Gândurile se rezumă doar la relația pe care o aveți.

3. Alegi ore întregi cu ce să te îmbraci
Poate că nu-l vei întâlni pe drum spre supermarket, dar locuiți în același oraș, așa că acorzi o mare atenție felului în care arăți, pentru că nu vrei să te ciocnești cu el tocmai când ești în hainele de casă și nemachiată.

4. Vorbești într-una despre el
Prietenii nu vor să mai asculte povestea celor 3 secunde în care privirile voastre s-au încrucișat, dar nu te poți opri să vorbești despre semnificația lor. Nu recunoști sentimentele pe care le ai față de el, dar le exprimi într-un mod de care prietenii tăi sunt deja obosiți.

5. Compari melodiile triste cu relația voastră
Indiferent că Adele cântă despre fostul său și tu, nici măcar nu l-ai cunoscut, dar găsești tangențe cu relația ta. Orice cântec n-ai asculta, găsești motiv să te gândești la el.

6. Recitești mesajele vechi
Dacă ai norocul de a fi prieten cu el, îi păstrezi toate mesajele. Când îți este dor sau ești plictisită, le răsfoiești pentru a-ți aminti cât de fericită ai fost când le-ai primit. Iar în clipa următoare îi scrii pentru a începe o nouă conversație.

7. Te întâlnești „accidental” cu el
Știi la ce oră frecventează sala de sport, de aceea te trezești mai devreme pentru a te întâlni cu el. Nici măcar nu consideri că-l urmărești. Până la urmă, cu cât mai des vă vedeți, cu atât mai mari sunt șansele ca sentimentele voastre să se dezvolte, nu?

8. Visezi la viitorul vostru în comun
Nu visezi doar la relația voastră, ci ți-ai ales deja și rochia de mireasă, și numele copiilor voștri.

9. Devii dependentă de telefon
Când ești în așteptarea mesajului său, verifici telefonul din 5 în 5 secunde. Îl și repornești, pentru a fi sigură că telefonul nu s-a blocat și pentru a îndepărta riscul de a nu primi răspunsul lui.

Source :