9 motive de ce încă mai ești singură, deși ești frumoasă și atrăgătoare

Consideri că ești o fată uimitoare și îi poți oferi multe lucruri oricărui bărbat. Cu toate acestea rămâi a fi singură luni în șir?

De ce nu ești în stare să găsești bărbatul visurilor tale, când tu ești gata să oferi atât de mult? Iată câteva explicații:

1. Majoritatea bărbaților nu te înțeleg

Consideri că orice bărbat va fi fericit să întâlnească o fată atât de împlinită și de succes ca tine. Adevărul este că îi intimidezi. Ei nu te înțeleg. Pari o persoană prea complicată, iar ei sunt prea leneși ca să încerce să te descopere.

2. Tu nu te mulțumești cu puținul

Ai avut nevoie de mult timp ca să devii femeia care ești acum. De ce să accepți bărbatul care nu a lucrat asupra dezvoltării sale spirituale? Cu părere de rău, există prea puțini bărbați neobișnuiți, care ar putea să te facă fericită. Acționezi corect când nu accepți mai puțin și aștepți până vei întâlni persoana pe care o meriți.

3. Ești extrem de ocupată

Ironia sorții face ca trăsăturile care te fac o femeie atât de minunată, reprezintă și un obstacol în calea unei relații. Pur și simplu, nu ai timpul necesar pentru a merge la întâlniri. Trebuie să recunoști că uneori nici nu ai timp să te gândești la ideea că ești singură. Chiar dacă bărbatul ideal este chiar în fața ta, există riscul să nu îl observi.

4. Nu mergi la compromisuri

Ai depus prea mult efort și ai sacrificat prea mult, ca să mergi la compromisuri pentru un bărbat. Când o să îți găsești iubirea, nu o să plătești pentru ea cu sine.

Dacă el nu te iubește așa cum ești, atunci nu este bărbatul potrivit.

5. Ești singură, întrucât nu simți conexiune cu majoritatea bărbaților

Când știi că poți să oferi mult, ai unele așteptări. Probabil că ai avut prea multe relații superficiale și acum vrei altceva. Tu nu ești interesată de o relație, dacă ea nu îți oferă o legătură profundă cu partenerul.

6. Nu vei tolera o atitudine negativă față de sine

Cu părere de rău, nu toți bărbații sunt respectuoși cu femeile. Însă tu vrei un bărbat matur, bun la suflet, ambițios și romantic. Cu siguranță meriți un astfel de bărbat, doar trebuie să ai răbdare până a-l întâlni.

7. Bărbații consideră că nu ești interesată de o relație

Ai o viață atât de împlinită, iar bărbații consideră că nu ai nevoie de un partener alături. Câteodată poți părea distantă, indiferentă chiar, fără să îți dai seama de acest fapt. Ești atât de sigură pe sine și de ocupată, încât creezi impresia că nu ai timp pentru un bărbat. Trebuie să emani mai multă energie pozitivă, romantică!

8. Multor bărbați le este frică de tine

Cât de trist nu ar suna, dar nu toți bărbații contemporani reușesc în viață. Anume acești bărbați nici nu vor cuteza să se apropie de tine. Ei consideră că nu îți va fi interesant cu ei. În majoritatea cazurilor chiar au dreptate. Un bărbat nesigur pe sine nu va fi un partener bun pentru tine.

9. Mulți bărbați evită o relație serioasă

Ești predispusă să rămâi singură, pentru că majoritatea bărbaților pe care nu îi intimidezi nu sunt pregătiți pentru o relație serioasă. Ei vor o viață lipsită de griji.

O să te mulțumești doar cu atât?

Sursa :