Iată cum băieții „răi” manipulează fetele naive, folosindu-se de ele

Există un tip de bărbat, cu aere de macho, al cărui scop este să seducă cât mai multe femei. De obicei reușește să cucerească fete naive, care se lasă influențate ușor de câteva cuvinte și gesturi. Însă ceea ce nu știu aceste fete este că respectivele gesturi nu sunt altceva decât tentative directe de manipulare.

Iată modurile prin care băieții răi manipulează fetele naive:

1. Propria nevinovăție

Indiferent că a sărutat o altă fată sau că ți-a răspuns la mesaj după trei zile, se comportă ca și cum nu ar fi făcut nimic greșit. Este inutil să te cerți cu el, pentru că, în cele din urmă, ți se va părea că tu ești vinovată de situația creată. Va părea că tu exagerezi, iar el nu are pentru ce-și cere scuze.

2. Mereu pe fază

Acest lucru nu înseamnă că îți va scrie în fiecare dimineață, nu. Dar îți va scrie sau te va suna atunci când este necesar, doar pentru ca tu să nu uiți de existența lui. Iată de ce îți va aprecia pozele sau va posta vreo melodie. Nu va depune prea mult efort, dar o va face suficient cât să te țină „legată” de el.

3. Rolul de victimă

Începi o conversație despre statutul relației voastre, iar el găsește o scuză stupidă de a-ți explica de ce nu vrea să „atârne etichete” când vine vorba de relație. Îți poate spune că, în relația anterioară, iubita l-a înșelat, iar inima lui încă nu este vindecată.

Poate spune că, are probleme cu părinți sau că acum vrea să se concentreze pe carieră sau pe stabilitatea financiară. Întotdeauna își găsește o scuză, iar tu niciodată nu vei putea demonstra că minte.

4. Te inundă cu atenție

Poate dispărea o lună întreagă, dar când se va întoarce, nici măcar nu vei fi capabilă să țipi la el. De ce? Pentru că este fermecător. Te bombardează cu vorbe frumoase, cadouri, organizează întâlniri romantice. Nici măcar nu vei mai fi în stare să-ți amintești de ce erai supărată pe el. Până în momentul în care se va pierde din nou, pe o perioadă nedeterminată.

5. Relația intimă

Într-un fel sau altul, știe cum să te aducă în pat. Dar totul este atât de nesigur. Nu vei ști ce înseamnă săruturile lui. Iar în dimineața următoare nu vei ști dacă ai un nou iubit sau dacă, pur și simplu, ai fost folosită. Gândurile și intențiile sale nu pot fi aflate.

6. O minciună totală

Va face absolut totul, doar pentru ca tu să-l placi. Va spune că este single. Că și-a șters paginile de pe rețelele de socializare. Că nu cunoaște fata care l-a etichetat într-o poză sau alta. Că ești singura care îi place. Este un mincinos născut și niciodată nu-i va fi rușine pentru asta. Îți va spune tot ce ai vrea să auzi doar pentru a ieși dintr-o situație dificilă și pentru a se băga în patul tău.

7. Este dificil de înțeles

Te gândești în mod constant la el, pentru că încerci întotdeauna să înțelegi ce a vrut să spună prin acțiunile sau cuvintele sale. Poate îți scria întruna, iar la un moment dat s-a oprit brusc. Poate că își făcea planuri cu tine, iar într-o clipă le-a anulat pe toate. Încerci din răsputeri să-l înțelegi.

8. Ocolește răspunsurile precise

Nu spune că este în căutarea unei relații stabile, dar nici nu spune că iubește viața de burlac. Nici nu-ți spune că îi placi, dar nici nu spune că are pe cineva. Îți dă de înțeles că ai o șansă. Și chiar dacă nu o ai, nu vei afla niciodată acest lucru, pentru că nu va posta niciodată poze cu alte fete și nici nu-și va schimba starea civilă pe rețelele sociale.

9. Pare foarte gelos

El poate alerga după alte femei, dar joacă rolul unui bărbat gelos când te vede că flirtezi cu alții. S-ar putea să nu-i pese deloc, dar folosește acest lucru ca pe un truc bine gândit. Pur și simplu, nu vrea să-și piardă varianta de rezervă, care ești tu.

Sursa :