9 modalități sincere prin care el încearcă să-ți spună că este îndrăgostit de tine

Este una din cele mai răspândite întrebări în rândul femeilor: „Cum să înțeleg că el este îndrăgostit de mine cu adevărat?”

Adevărul e că nu este greu să înțelegi bărbații. Ei sunt construiți astfel, încât își pot exprima emoțiile și gândurile prin acțiuni. De aia urmărește-i comportamentul și compară-l cu aceste 9 semne. Vei afla răspunsul.

1. Te respectă

E un sentiment mult mai profund. Pentru bărbaț respectul este la fel de important ca dragostea. Un sondaj a oferit o explicație perfectă. La întrebarea: „Ce ai alege: să fii singur și fără dragoste sau să fii cu cineva și să nu te respecte?” 74% dintre bărbați au preferat să fie singuri.

2. Gesturile lui corespund cuvintelor

Asta vorbește despre intențiile și caracterul său. Bărbatul care face tot ceea ce spune – e bărbatul în care poți să ai încredere.

3. El se interesează de viața ta

Adevărata dragoste lipsește omul de egoism. El începe să-și facă griji de lucrurile care sunt importante pentru tine. Dacă-i ești interesantă, el va dori să știe ce te face cu adevăratr fericită.

4. Este alături

El este alături atunci când ai nevoie de prezența lui. Asta oferă o senzație de siguranță și încredere în relație.

5. El te implică în viața lui

Dacă face asta: te ia cu el oriunde, te prezintă prietenilor și rudelor – demonstrează că ai un loc important în viața lui.

6. Nu trebuie să alergi după el

Să nu faci asta niciodată. Asta nu va atrage bărbatul. Apoi, dacă e îndrăgostit, nu vei fi forțată să faci acest lucru.

7. Îți spune despre un viitor comun

Dacă-ți spune despre planurile lui de viitor, în care ești prezentă de fiecare dată, îmseamnă că mizează pe faptul că veți fi împreună.

8.  El merge la compromis

Este un semn că vrea să rezolve problema și nu mai este egoist. Este gata să jertfească din orgoliul său de dragul relației.

9. Apreciază părerea ta

Deci are încredere în tine și ține cont de sfaturile tale. Ești importantă pentru el.