9 modalități sigure să-l faci să-i fie dor de tine!

El poate fi iubitul tău sau un om drag, el poate fi fostul tău sau un prieten bun de la care vrei ceva mai mult. Dacă vrei să-l faci să-i fie dor de tine, sunt câteva modalități:

1. Adaugă mister și elementul surpriză atunci când te întâlnești cu el

Nu-i spune totul despre tine. Bărbații iubesc acel mister al femeii. Uimește-l cu spontaneitate. Învintă-l să faceți ceva neobișnuit împreună.

2. Lasă la el ceva al tău

Lasă o amintire despre tine acasă la el sau în mașină. Poate fi un inel sau un alt obiect: când îl va vedea, își va aminti de tine.

3. Mereu fă-l să-și dorească ceva mai mult

Bîrbații vor ceea ce nu au. Dacă-o oferi totul, se va plictisi repede și nu va mai lupta pentru tine. Flirtează, dar nu decisiv. Fă-l să merite sărutul tău, atunci îl va aprecia mai mult. Provoacă-l.

4. Nu fi mereu accesibilă pentru întâlnirile voastre

Atunci când îl atragi, nu-i oferi tot timpul tău. Așa nu va avea cum să-i fie dor. În loc să petreceți toate weekend-urile împreună, mai ieși cu prietenii sau călătorește de una singură. Așa va înțelege că nu e centrul universului tău.

5. Petrece timp cu prietenii, apoi spune-i și lui despre asta

El trebuie să știe că ți-e bine și fără prezența lui, că poți să trăiești din plin viața. El va aprecia mai mult o femeie care poate fi fericită, nu dependentă.

6. Folosește rețelele de socializare, ca să-ți arăți viața independentă

Așa el va vedea că ești ok și singură. E important doar să nu falsezi nimic, să nu o faci intenționat: totul trebuie să fie real, trăit de tine.

7. Transformă-te

Are un efect magic mai ales cu foștii. Un stil nou, haine noi, activități noi: toate îți vor aduce încredere, dar și-l vor intriga mai mult. Așa se va gândi mereu la tine.

8. Adresează-te lui ca unui prieten

Nu-i arăta că ești disperată să-i fii alături, mai ales dacă așteaptă asta de la tine. Atunci când vei impune anumite limite, îl vei intriga și mai mult.

9. Fii fericită

E cel mai bun sfat. Fii fericită, nu purta măști. Fii fericită pur și simplu pentru că meriți această fericire. El va vedea asta și va dori să fie cu tine. Dacă nu, vei găsi omul potrivit cu care să împarți fericirea.

Sursa :