9 modalități cu ajutorul cărora un bărbat te testează la începutul relației

Mulți bărbați folosesc tehnici ascunse pentru a afla dacă vrei să fii alături de el imediat sau trebuie să depună careva efort pentru a obține acceptul tău. Dacă crezi că tipul joacă jocuri cu tine, înseamnă că așa și este. Iată câteva moduri neobișnuite pe care le folosesc bărbații pentru a testa o femeie:

1. Ignorarea mesajelor.

La un moment dat, tipul va încerca să te provoace ca să vadă cum te porți când nu obții ce vrei. Majoritatea bărbaților se tem să nu-și piardă libertatea, așa că vor o fată care nu va interzice lucrurile cu care sunt obișnuiți. Dacă iubitul tău nu îți răspunde la mesaje, stai liniștită, el doar te verifică. Când te sună înapoi, nu te grăbi să răspunzi. Sună tu peste două zile și zi că erai foarte ocupată. O astfel de reacție îl va încurca și va înțelege că nu ești genul de persoană care interzice libertatea cuiva.

2. Stare de spirit schimbătoare.

Unii tipi special se comportă așa, alții nu pot face față emoțiilor. Dacă un bărbat e drăguț cu tine, acesta e un joc. Dacă te va îndepărta, vei alerga după el? Ești tu prima care îl suni sau îi scrii? Dacă nu, tipul va înțelege că nu ești genul de fată disperată și nu urmărești doar atenția lui. Găsește ocupații interesante și el va înceta să mai joace astfel de jocuri cu tine.

3. Îndoieli cu privire la loialitatea ta.

Nu te mira dacă iubitul din viața ta va verifica paginile de pe rețelele de socializare sau va lua telefonul tău când va suna cineva. El are nevoie de cineva loial, de aceea nu se va dedica relației până nu va fi sigur că îi ești loială. Dacă va vedea că ai o mulțime de fani care te sună foarte des, acest lucru îl poate îndepărta de tine.

4. Plata facturii.

Majoritatea bărbaților plătesc ei singuri consumația atunci când invită o femeie la un restaurant. Dar asta nu înseamnă că el nu te va testa. Dacă sunteți la restaurant, iar el nu se grăbește să achite, probabil va dori să-ți vadă reacția.

5. Planuri bruște.

O întâlnire surpriză este drăguță, dar el poate face planuri de ultim moment doar pentru a vedea dacă accepți sau nu invitația. Dacă vei fi mereu disponibilă, el va crede că doar asta aștepți și că nu ai o viață personală. Nu zi da întotdeauna la astfel de oferte. Așa bărbatul va înțelege că viața ta nu se rotește doar în jurul lui.

6. Apeluri în noapte.

Te poate suna la miez de noapte pentru a vedea dacă ești dispusă să petreci timp cu el. Dacă vei accepta constant astfel de oferte, relația ta nu va fi una serioasă.

7. Negare.

Negarea este o formă de manipulare emoțională, prin care obții complimente îndoielnice din parte a bărbatului, ceea ce îți poate submina respectul de sine. Dacă observi anumite semne din partea lui, unicul lucru bun este să te desparți de el.

8. Relaxarea.

În primele etape ale unei relații, bărbatul trebuie să înțeleagă cât efort va depune ca să obțină ce dorește. Sigur, vrea să petreacă timp cu tine, să te cunoască mai bine, dar intimitatea este o parte importantă a unei relații. Dacă un tip obține ceea ce vrea fără a pierde timp, efort, atunci nu te aștepta ca ceva să se schimbe în relația voastră și să te mai invite undeva. Doar tu decizi cum vrei să fie relația ta. Respinge orice gen de petrecere la el acasă dacă nu ești pregătită pentru asta.

9. Vorbește despre alte femei.

Tipul ar putea să menționeze în conversațiile voastre pe fosta iubită sau să-ți arate care gen de femei îl atrag cel mai mult. Evident, poate fi atras de alte femei, dar singurul motiv pentru care îți spune asta este să vadă reacția ta. Dacă va vedea că ești extrem de geloasă, între voi s-ar putea să nu mai fie o relație.

Sursa :