fb

9 lucruri pe care trebuie să le facă orice femeie pentru a fi respectată cu adevărat

Firea masculină tinde să combine setimentul de dragoste cu cel de respect. Din acest motiv, dacă o domnişoară vrea să fie iubită, ea în primul rând trebuie să fie respectată. Iată câteva lucruri care îţi vor obţine atenţia şi respectul unui bărbat demn:

1. Nu trebuie să accepţi orice

Bărbaţii admiră femeile care au opinie proprie. O domnişoară care spune DA la orice propunere şi nu reproşează niciodată nimic, va putea fi interesantă pentru o perioadă scurtă de timp.

2. Nu bea prea mult

În acest aspect, bărbaţii au anumite standarde. Dacă prietenul cade beat mort, e ceva amuzant, dacă se îmbată femeia – situaţia devine dezastruoasă.

3. Nu te lipsi de viaţa ta personală

Bărbaţii vor să facă parte din viaţa unei femei, dar să nu devină singura sursă de fericire. O femeie care are un job, un hobby şi prieteni la care ţine este extrem de atrăgătoare.

4. Nu te culca cu primul întâlnit

Actul intim trebuie să rămână intim şi plin de semnificaţie. O femeie care se respectă ştie să pună anumite bariere şi restricţii în ce priveşte activitatea sa erotică.

5. Nu minţi

Sinceritatea este cheia unei relaţii de succes. O minciună mică adesea duce la supărări mari.

6. Nu te plânge pe fostul

Aici se descoperă numeroase trăsături ale caracterului tău. Chiar şi din simpla solidaritate masculină, noul tău iubit nu va dori să cunoască detalii despre fostul tău.

7. Nu flirta cu alţii

Nu e doar problema geloziei implicată aici, dar un flirt indecent îţi pătează reputaţia. Atunci când el va vedea în tine o domnişoară cu comportament uşuratic, nu va fi prea recunoscător pentru compania ta.

8. Fii tu însăţi

Nu trebuie să te prefaci altcineva. Bărbaţii adoră femeile care se acceptă şi se iubesc. Toţi vrem să avem alături un om căruia nu-i este rușine de cine este şi care îşi celebrează individualitatea.

9. Fii elegantă

Eleganţa nu se referă la rochii şi pantofi incomozi. Fii calmă, acumulează noi cunoştinţe şi talente. Fii feminină şi grijulie. Acestea sunt calităţile care nu vor rămâne neobservate.

Source :