fb

9 lucruri pe care toți bărbații vor să le audă de la femeia iubită

Un bărbat își dorește să audă uneori cuvinte dragi din partea femeii iubite, care să îi facă ziua mai frumoasă și viața mai luminoasă. Dacă vrei ca bărbatul tău să se simtă iubit și special, spune-i aceste fraze:

1. Arăți foarte bine

Nu trebuie să depui prea mult efort pentru a spune aceste lucruri. Aceste gânduri sunt despre omul minunat cu care ți-ai unit soarta și pe care îl iubești.

2. Am încredere în tine

Dacă îi arăți bărbatului tău că te îndoiești de el, niciodată nu va putea să se simtă sigur pe sine și fericit în relația cu tine. Trebuie să ai încredere în el și în intențiile lui, să îi oferi suficient spațiu pentru a se manifesta.

3. Mă simt fericită cu tine

Faptul că ne simțim fericiți lângă persoana pe care o iubim este ceva firesc. Când îi reamintești bărbatului din viața ta că face o treabă excelentă pentru a te face fericită, el va ști că este capabil de acest lucru și va continua. 

4. Mulțumesc că ești lângă mine

Dacă ești recunoscătoare partenerului, trebuie să-i spui despre asta. Este important să mulțumești. Atunci când face ceva pentru tine, nu uita să-l îmbrățișezi strâns, să știe că îl apreciezi. 

5. Sunt mândră de tine

Pentru ca un bărbat să se simtă iubit și apreciat, e important ca femeia să remarce eforturile lui și să îi arate cât de mult îl apreciază. Susține-l în toate. Bucură-te de succesele și realizările lui.

6. Ești incredibil de bună…

Bărbatului tău i-ar plăcea enorm să audă de la tine cât de mult ești mulțumită de el pe plan intim. Pentru ei e ca și o provocare. 

7. Spune-mi ce simți

Majoritatea bărbaților nu știu să comunice despre sentimente și emoții, mai ales dacă trebuie să-și exprime sentimentele proprii. Dacă îi vei cere să îți spună ce simte, acest lucru îl va ajuta să-și calmeze fricile și va putea să se deschidă mult mai ușor.

8. Faci multe pentru mine

Indiferent dacă îți dai seama sau nu, bărbatul iubit face extrem de multe lucruri pentru tine, pentru a te face fericită și mulțumită. Aceste lucru îl face pe el să se simtă demn de a te avea în viața lui. 

9. Nu te voi părăsi niciodată

Aceste cuvinte sunt cele mai puternice. Dacă vrei ca partenerul să îți fie mereu alături, spune-i aceste cuvinte. Spune-i că el este cel mai bun lucru din viața ta și că vrei ca el să rămână acolo, indiferent de orice. 

Source :