9 lucruri groaznice pe care le suportă femeile, a căror parteneri trec prin criza vârstei mijlocii

Criza vârstei mijlocii este o perioadă foarte dificilă pentru orice bărbat, însă cu tot atâtea dificultăți sunt nevoite să se confrunte și partenerele lor. Ca să facă față provocărilor ele trebuie să dea dovadă de răbdare și înțelegere, pentru că criza se manifestă intens printr-o gamă largă de simptome.

1. Tristețea

Bărbatul devine extrem de emotiv și se plânge încontinuu despre pierderea sensului vieții. În astfel de circumstanțe, femeia trebuie totuși să rămână binevoitoare și binedispusă. Cu toate acestea, vei fi pusă în situația când și buna ta dispoziție va putea să îl irite.

2. Furia neîntemeiată

Dacă nu manifestă tristețe, el va exprima furie. Va fi impulsiv și prea pretențios în legătură cu orice îl înconjoară. Chiar și tu vei deveni ținta unei critici acerbe.

3. Paranoia

În această perioadă el va deveni extrem de paranoic. Va fi dominat de ideea că persoanele din jurul lui au doar intenții negative în raport cu el, totul făcând parte dintr-un complot bine pus la punct. Va deveni suspicios și în legătură cu tine. Va începe să îți verifice telefonul și rețelele de socializare.

4. Irascibilitatea

În timpul crizei, bărbatul își reamintește și expune toate supărările acumulate de-a lungul relației. Cele mai mici neplăceri din trecut vor fi evocate exclusiv prin reproșuri și mustrări. Până la urmă, chiar va începe să te învinuiască pe tine pentru nereușitele lui.

5. Schimbarea gusturilor

De-a lungul crizei vârstei mijlocii, partenerul tău va dezvolta o pasiune aparte pentru lucrurile sumbre și monotone. Va începe să asculte muzică tristă, să privească filme plictisitoare și să prefere lucrurile cu un subtext suicidal.

6. Sociopatia

Partenerul tău va deveni extrem de agresiv și conflictual. Va avea tendința să se poziționeze ostil față de persoanele din jur, de aceea tu vei fi nevoită să îți atribui rolul de mediator.

7. Stadiul activ

El va simți nevoia de a schimba ceva în viața lui. De cele mai multe ori aceste schimbări vor fi în defavoarea ta. El va dori să își găsească o amantă, să înceapă să practice jocurile de noroc sau să cheltuie toți banii pentru o călătorie costisitoare.

8. Punctul culminant

Dintr-un impuls nechibzuit, el va hotărî că dorește să lase vechiul stil de viață în urmă și să înceapă unul nou, neexplorat de el.

9. Stadiul final

La această etapă de regulă cedează nervos partenerele și își părăsesc bărbații.

Source :